כללי עימוד קונטרס באינדיזיין

• הוסף לסימניות
כפי שהבנתי מאשכול קודם, קשה מאד באינדיזיין לעשות כותרת ממורכזת מעל ובאמצע שני טורים של טקסט רץ באינדיזיין.
אם כך, האם לעמד קונטרס קלאסי של דברי תורה- כותרת מרכזית, שני טורים והגהות למטה- זו עבודה שמראש הולכת לתג? או שיש דרך עם הרבה התחכמויות והאם זה שווה?

• הוסף לסימניות
לגבי כותרת מעל 2 טורים ב CS5 זה אפשרי

לגבי הערות מתחת בשורה אחת, כשהטקסט הוא 2 טורים, אני הייתי עושה את זה בתג...

• הוסף לסימניות
בשביל קונטרס מספיק אינדיזיין.
אפשר לעמד כזה דבר בשעה. (ואפילו פחות)

• הוסף לסימניות
הקושי באינדיזיין הוא כשחייבים לעשות את הכותרת ואת הטקסט הרץ באותה תיבת טקסט, אבל אם הכותרת היא למעלה מחוץ לטקסט, בקלות אפשר לתת לה תיבה נפרדת ואז אין שום בעיה באינדיזיין.

• הוסף לסימניות
ב cs5 הבעיה נפתרה לגמרי גם אם זה באמצע הקסט, וגם אם רוצים חלק לחלק ל 2 טורים חלק ל-3 וכדו הכל על אותה תיבת טקסט כמובן....

• הוסף לסימניות
איףך אפשר בשעה אם הכותרת היא באמצע טקסט רץ (חובה!) ויש לי cs4?

• הוסף לסימניות
אין אפשרות בCS4, רק בCS5.

• הוסף לסימניות
ואיך בCS5?

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לדעת איך

• הוסף לסימניות
אפשר גם בתוך הסגנון פסקה, וגם למעלה יש כפתור: Spin/Split
אפשר לבחור כמה טורים יהיה כל טקסט שנבחר ו/או סגנון.

• הוסף לסימניות
אנו מעמדים קונטרס כזה רק בתג! ובהרבה עבודות מביאים אח"כ לאינדי' בכדי להוסיף עיטורים מסגרות או שאר עיצובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה