כללי עימוד רב טקסט בספר תורני

• הוסף לסימניות
כמה מקובל לקחת על עימוד רב טקסט (4 טקסטים בעמוד)+ שילוב של כ8 תמונות בכל עמוד
תודה רבה לעונים - יעזור מאד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הסטודיו;617668:
אף אחד לא עושה כאן רב טקסט?.................

רב טקסט שאל בפורום תג.
(אמנם אני חושב שעם כ"כ הרבה תמונות אולי עדיף באנדזיין, אך קשה להאמין שיש בזה מחיר סטנדרטי כי אין כמעט עבודות סטנדרטיות כאלו,
לא היייתי צריך אני לתת מחיר היית משער כמה זמן יקח לי וכמה אני רוצה לשעה, ולפ"ז נותן מחיר.
רק אין לשכוח את הזמן של ההגהות, והתיקונים וכו')

• הוסף לסימניות
רב טקסט שאל בפורום תג.
(אמנם אני חושב שעם כ"כ הרבה תמונות אולי עדיף באנדזיין, אך קשה להאמין שיש בזה מחיר סטנדרטי כי אין כמעט עבודות סטנדרטיות כאלו,
לא היייתי צריך אני לתת מחיר היית משער כמה זמן יקח לי וכמה אני רוצה לשעה, ולפ"ז נותן מחיר.
רק אין לשכוח את הזמן של ההגהות, והתיקונים וכו')
<!-- / message --><!-- sig -->
ובכל זאת
מהו המחיר הבסיסי שאיתו ניתן להתחיל את התמחור

• הוסף לסימניות
4 ש"ח לטקסט בעמוד, לא כולל תמונות.

• הוסף לסימניות
לא יודע כמה. הרבה..

• הוסף לסימניות
אני מנסה בכל אופן לשאול אולי מישהוא יודע....
כמה מקובל לקחת על עימוד תמונות בעמוד
תודה רבה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
רב טקסט לוקחים לכל טקסט 4 ש"ח
ז"א 4X4
והתמונות... זה סיפור מסובך -הייתי לוקחת לפחות 8-6 ש"ח לכל תמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה