כללי עימוד

• הוסף לסימניות
מה המחיר לעימוד ספר?
לפי עמוד?
לפי פרויקט?
צבעוני/לא צבעוני?
מה מחיר כריכה? (רכה/קשה)

תודה מראש.
עזרתכם חשובה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בית;1123393:
מה המחיר לעימוד ספר?
לפי עמוד?
לפי פרויקט?
צבעוני/לא צבעוני?
מה מחיר כריכה? (רכה/קשה)

תודה מראש.
עזרתכם חשובה לי.

לפי עמוד. בעימוד סטנדרטי.

• הוסף לסימניות
במחירון לא כתוב מחיר לעימוד רגיל...
האן אפשר לקחת לפי שעה?
או כמה שקלים לעמוד?

• הוסף לסימניות
כאן

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג תשע.pdf
    KB 793.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה.
עזרתכם בבקשה:
מדובר בספר פשוט מאד.
קצת עיצוב ותמונות.
שחור לבן
כמה עמודי שער פנימיים - דפי אב.
כותרות.
והעיקר טקטס רץ.
אין לי מושג כמה לקחת על הפרויקט.
הסתכלתי במחירון ולא הצלחתי להחליט.
מישו כאן יכול לעזור לי? עם פירוט בבקשה למחירים הגיוניים לכל דבר.
אם אפשר בבקשה פירוט גם למחיר שאני אמורה לקחת עבור כל דבר - וכמה בסה"כ.
תודה.

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן מישו יעזור לנו?
אנחנו חייבים להתחיל בפרויקט הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בית;1123807:
אולי בכל אופן מישו יעזור לנו?
אנחנו חייבים להתחיל בפרויקט הזה...

שלחתי לך באישי טלפון לבירור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה