כללי עימוד

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים לעימוד הכולל-
טקסט מיובא מוורד,
בשילוב המון תמונות והערות שוליים?

תודה

• הוסף לסימניות
25 ציפיות,
ואף אחד לא יודע???:(:mad::eek:

בבקשה.. יש לי מחר פגישה עם הלקוח..

תודה!!!

• הוסף לסימניות
אני לקחתי 25 ש"ח לעמוד עם תמונות, ו- 11 לעימוד של טקסט בלבד.

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא יקר מאוד בשוק???!!

• הוסף לסימניות
מאד לא, אבל עימוד הכי פשוט יש כאלה שלוקחים 2.5 $ לעמוד. לאחרונה יצא לי לדבר עם מישהו שגם זה היה לו יקר מדי.

• הוסף לסימניות
עימוד פשוט
מלל רץ וכותרות (ללא עיצוב)
4 ש"ח לעמוד
עם הערות שוליים 6-10 לעמוד
עם עיצוב מינימלי 20 לעמוד
עם תמונות בשילוב החל מ 40 לעמוד
וכל המרבה הרי זה משובח... :)
לתת מראש הוראות הקלדה שיקלו בעבודת העימוד
כל הנ"ל ללא תיקוני מלל
תיקוני עיצוב פעם אחת
החל שפעם שניה ואילך וכן תיקוני מלל לפי שעות
100-150 לשעה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;475114:
אני לקחתי 25 ש"ח לעמוד עם תמונות, ו- 11 לעימוד של טקסט בלבד.
על איזה כמות?
גם אם זה מאות דפים??

• הוסף לסימניות
מאות עמודים = מאות דקות = מאות שקלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה