עין אדומה

• הוסף לסימניות
עם כזו תמונה חדה- אפשר ללמוד זיאולוגיה,
לא צריך פוחלץ!:D

• הוסף לסימניות
מהמם!

מה יש לה בין הרגליים?

• הוסף לסימניות
בס"ד

לצערי אין בצילום עניין.
לא מבחינת נושא, ולא מבחינה טכנית.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רק רציתי להודיע כי יש אפשרות לשפץ את התמונה ע"י הורדת האדום בעין בתוכנה לעריכת תמונות כמו :"פיקסה" למשל.;);););););););) (שמתי מספר הגון של קריצות שלא תתנפלו עלי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעקב1;557870:
בס"ד

לצערי אין בצילום עניין.
לא מבחינת נושא, ולא מבחינה טכנית.

בהצלחה.

תודה יעקב.

אני מצאתי עניין בעין האדומה בפרט בקונטקסט של צילום.

טכנית לא מצאתי בעיות מיוחדות.

• הוסף לסימניות
טוב, עכשיו זה כבר רגליים אדומות...
וצ'יפס (כשר לפסח?) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;558222:
טכנית לא מצאתי בעיות מיוחדות.

בס"ד

ח"ו. מחילה. לא התכוונתי בעיות. טכנית בסדר גמור.
אם אין עניין בנושא אני מחפש איזו טכניקה מבריקה, וזה אמרתי שאין.

• הוסף לסימניות
מחכה לתמונות מלכותיות מהחתונה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;558421:
מחכה לתמונות מלכותיות מהחתונה..

תיאלץ לפתוח את אתרי החדשות...:) (ויש תמונות נהדרות)

דווקא חשבתי לצאת העירה היום אך זה לא התאפשר בסוף. אבל בכל מקרה אני לא חושב שהייתי יכול לספק תמונות מרשימות במיוחד, אני לא הטיפוס של 'צלם החדשותw, ולא הייתי נדחף יותר מידי בכוח בין אלפי האנשים בכדי לקבל תמונה טובה:rolleyes:

שבוע טוב!

• הוסף לסימניות
אם יש עניין או לא - זה כנראה עניין של טעם.
אישית אהבתי את התמונה הזו מאד.
יש ליונה הזו מבע מעניין... היא לא נראית סתם טיפשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה