עין ב-mypaint

• הוסף לסימניות
איזו תכנה יעילה וכיפית!! תוך שתי דקות אפשר לקשקש בה משהו! :):):)
אגב, מותר להעלות ציור של פנים של אישה או לפחות רק את העניים שלה?

קבצים מצורפים

• eyve.jpg
    KB 12.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נראה לי שלא למרות שגם אני מאוד רוצה להעלות את מה שציירתי

• הוסף לסימניות
?

נכתב ע"י trew;677489:
נראה לי שלא למרות שגם אני מאוד רוצה להעלות את מה שציירתי

אפילו רק את העניים שלה? זה איור בפוטושופ.. מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
:D

נכתב ע"י אוהב0ישראל;677497:
תשימי שפם וזקן ומותר

מצחיק מאד...:D
אני שואלת שוב ושוב- כנראה שזה מתסכל אותי מאד...;) עד שיצא לי משהו יפה ומשובב עין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימה19;677506:
מצחיק מאד...:D
אני שואלת שוב ושוב- כנראה שזה מתסכל אותי מאד...;) עד שיצא לי משהו יפה ומשובב עין!
מה לעשות, זה פורום מצחיק אבל חרדי...:)
אסור להעלות תמונות או ציורי נשים.

• הוסף לסימניות
לדעתי זה לא נשי מובהק, בהבטה ראשונה זה נראה היה לי של נער. יש לזה מבע זך כלשהו...
אולי אני לא מתמצאת :eek:
בכ"א יפה מאד!

• הוסף לסימניות
העין מקסימה

ואת שאר הפרצוף נדמיין :cool:

• הוסף לסימניות
לאאא.. זה סתם עין ששירבטתי, אבל תודה. ציירתי פרצוף אישה יותר מושקע בפוטושופ, אז חשבתי לחתוך רק את העניים שהן מאד נשיות אבל אני רואה פה שזה לא לעניין.. לא נורא..

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד,
המברשות שם באמת כייפיות.

• הוסף לסימניות
בהתחלה כתבת שזה נעשה ב mypaint
והמשכת שעשית זאת בפוטושופ
סתם מענין במה באמת עשית זאת

וזה יצא מאד מוצלח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;678694:
בהתחלה כתבת שזה נעשה ב mypaint
והמשכת שעשית זאת בפוטושופ
סתם מענין במה באמת עשית זאת

וזה יצא מאד מוצלח

את העין היא ציירה בMYPAINT, ובדרך אגב שאלה אם היא יכולה להעלות תמונת אשה שצוירה בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
הציור יפה ורציתי לשאול
לאחר שהסתבכתי עם פיינטר הייתי שמחה לשמוע קצת על מייפיינט.
כי אם היא תוכנה ידידותית ויחד עם זה מספקת
אז אולי אעבור אליה.
אשמח לשמוע איך היא בצבעי מים, למשל...

• הוסף לסימניות
לגבי תמונות של נשים שצריך לחוו"ד מקצועית, כבר אמרנו שניתן להעלות בתוך קובץ זיפ ולציין כי זה מיועד לנשים.
(תמונות לפי גדרי הצניעות כמובן)

• הוסף לסימניות
אופס רק עכשיו ראיתי את התגובות. אז ככה, אני לא מבינה גדולה במייפיינט -כמו כולם הורדתי אותה והתחלתי לקשקש ולנסות, ככה לומדים.... אותי אישית היא מספקת בינתיים. תלוי כמה את מצליחה להמציא לעצמך טכניקות וכו' אני אוהבת אותה, והיא לא מסובכת בכלל- להפך.. תציירי תתנסי ותהני!

• הוסף לסימניות
מדהים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה