כללי עיניים אדומות

• הוסף לסימניות
עד עכשיו היתה לי תוכנה שבלחיצת כפתור היתה משנה את העיניים האדומות, אבל בעקבות שדרוג מחשבי היא נמחקה ואני נאלצת להתמודד עם העיניים האדומות בפוטושופ. ראיתי שיש שם כלי של עיניים אדומות אבל הוא הוך את האישון (האדום שאמור להיות שחור) לאפור ובגלל שזו ילדה עם עיניים כחולות נראה כאילו כל העין שלה בכחול אפור...
מה לעשות?
האם יש שיטה אחרת?

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד עצה בשבילי?????

• הוסף לסימניות
בפוטושופ מעל גירסה cs2 זה מובנה... גם בתוכנה החינמית והמוצלחת Picasa
http://picasa.google.com/
זה מאוד מוצלח.

• הוסף לסימניות
אם אין לך תוכנה מובנה
השיטה הכי טובה לסמן את העין בכלי בחירה עגול
(מומלץ להוסיף 1- feather לריכוך)
בצנלס בשכבה של הירוק לעשות copy
והשכבה של האדום לעשות paste
וזהו, אין עיניים אדומות

ֿזה נראה מורכב אך זה לוקח פחות מדקה והתוצאה 10!

• הוסף לסימניות
אני מעלה את התמונה ואם יש למישהו/י זמן, כח וידע לעזור לי ולהעלות את התמונה בלי האדום האדום הזה, אודה לו/ה מאוד.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    83769.jpg
    KB 75.6 · צפיות: 46
  • הוסף לסימניות
תודה רבה, כנראה כשאני כתבתי את ההודעה גם אתה כתבת ורק עכשיו אני רואה אותה. בכל אופן - אלפי תודות!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה