עיניים זוהרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;1853529:
אני רואה שמאד אוהבים את הצילומים שלך, גם אני מאד נהנה...

אך אני תוהה, רק לי מפריע סגנון ה'מצולמים'?...

מה הבעיה עם זה? :rolleyes:

אסתי התמונות שלך מאלפות! (אולי כותבים מעלפות, לא יודעת)

בתמונה שהם מסתכלים לצד ימין
עדיף את הספייס לצד ימין

• הוסף לסימניות
הי אסתי סליחה על החפרנות אבל אפשר לשאול מה הציוד שלך? זאת אומרת עם איזה מצלמה ועדשה את מצלמת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;1853529:
אני רואה שמאד אוהבים את הצילומים שלך, גם אני מאד נהנה...

אך אני תוהה, רק לי מפריע סגנון ה'מצולמים'?...

וואו, איזה 'מבול' אני הולך לחטוף כאן עכשיו, "לא טוב לך, אז אל תסתכל" או כל מיני כאלה, קבלו אותי בהבנה...

הקב''ה שלח לה לקוחות, שהיא תאמר להם 'לא'?
והתמונות מהממות. כבר אסור לצלם אנשים בלי כיפה? ה' יעזור שיחזרו בתשובה, אבל מה זה קשור לצלמת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלפא ביתא;1854312:
הקב''ה שלח לה לקוחות, שהיא תאמר להם 'לא'?
והתמונות מהממות. כבר אסור לצלם אנשים בלי כיפה? ה' יעזור שיחזרו בתשובה, אבל מה זה קשור לצלמת?

אין כוונתי לפוסט הזה דווקא
צודקת

• הוסף לסימניות
התמונות שלך מדהימות בכל קנה מידה!
זה לא נראה בארץ...

• הוסף לסימניות
נראה לי יש לך זכויות על המקום עם הגרפיטי הזה...
תמונות מהממות, כמו תמיד

• הוסף לסימניות
אני דוקא הצלחתי לראות בתמונות הללו את ילדי ישראל, אפילו אלו שבלי כיפה! תראו את העיניים שלהם.
לדעתי תמונות מרגשות

• הוסף לסימניות
יפה כתמיד

• הוסף לסימניות
הכל יפה......

השניה אהבתי במיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה