דרוש מידע עיניים יבשות-יש פתרון חוץ מטיפות?

• הוסף לסימניות
אני סובל מעיניים יבשות במשך שנים, מסיבה זו גם לא הכנסתי עדשות מגע לעיניים שלי, לפני כמעט שנתיים עברתי ניתוח להסרת משקפיים בלייזר, ומאז היובש יותר מציק לי בעיקר בימים עם מזג אוויר אביך, ובימים של עייפות.
הפיתרון המקובל הוא טיפות, ובזה השתמשתי עד היום.
שאלתי היא האם יש פיתרון אחר ליובש בעיניים????

• הוסף לסימניות
ואי זה נראה שכתבת אותי ,אני אותו דבר בול גם עשיתי לפני שנתים לייזר
יכול להיות שיש לך אלרגיה זה מה שלי אמרו זה גם לשים טיפות תלכי לרופא עיניים

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שאני שואל האם יש פיתרון ללא טיפות עיניים, הרופאים בד"כ אומרים לשים טיפות.

• הוסף לסימניות
@POKER
שמעתי בעבר שיובש בעיניים מושפע גם מכמות המים שאתה מספק לגוף ביום..
ואנשים שפחות שותים סובלים יותר מיובש...

טיפים נוספים שראיתי בעבר בהידברות (לא יודעת מקור )

איך מטפלים?

השיטה הקונבנציונאלית: בקופות החולים נוהגים לתת טיפות עיניים על בסיס תרכובות כימיות כגון 'סיסטיין', שמסככות ומרטיבות את העין ולפיכך אף משפרות את התחושות המוזכרות למעלה. על אף שטיפות אלו אינן מצריכות מרשם רופא, חובה להיוועץ ברופא המטפל לפני לקיחתן.

השיטה האלטרנטיבית: 1. הניחו קומפרסים של תה על העיניים, למשך חצי שעה לפחות. התה מרגיע את העיניים, ומצטיין בכל מה שקשור לריפוי דלקות ושיכוך כאבי עיניים. גם קומפרסים של מלפפונים טריים ולחים, יעשו את העבודה היטב.

2. קומפרסים רטובים: קחו מגבת רכה, הרטיבו אותה במים חמימים, והניחו על העיניים למשך רבע שעה. חזרו על הפעולה מספר פעמים ביום.

3. מכשיר אדים – לא רק לתינוקות שמתקשים לנשום: הפעילו מכשיר אדים למשך הלילה, על מנת לייצר יותר לחות באוויר, ולשמור על עין לחה.

4. תוספי מזון וויטמינים שמעולים לטיפול בעיניים יבשות הם: שמן פשתן, שמר נר הלילה, אומגה 3, כורכום, מנטה, פירות יער, חליטת זרעי שומר.

• הוסף לסימניות
הם נתנו לי טיפות לאלרגיה אחרי שהגנטיל לא עזר וסיסטין יותר טוב אבל יותר יקר

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
יש פה מישהי שמשתמשת בטיפות 'ליפיטיר'?
יש להם בקבוק ממש מוזר ועכשיו אחרי שסיימתי בערך חצי בקבוק אני לא מצליחה להוציא עוד הבקבוק מחוץ ואני לא מצליחה להכניס אליו אויר
יש למישהו עצה מה לעשות לגבי זה?
צילום מסך 2022-11-07 192710.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה