יעל אייזיקוביץ
ניו בורן -צילום והכשרת צלמות
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
- הוסף לסימניות
.....
נכתב ע"י tzivi;1744359:יעל
יש לך תמונות יותר טובות
התנוחה הזאת לא מחמיאה מאד הצילום מזוית נמוכה כזאת יוצרת פנים שמנות יותר ורחבות
גם העיבוד בגוון לא התחבר לי
אם היית לומדת אצל איציק קנטי המורה בפרוגנכתב ע"י כבי800;1745165:מבין הכללים הראשונים שמלמדים בצילום דמויות הוא שאסור לחתוך בצוואר...
לדעתי החיתוך בצוואר מציק, קצת חונק. תחתכי מקו הכתף וזה יראה הרבה יותר טוב.
חוץ מזה, התמונה מקסימה, והזווית מענינת
נכתב ע"י רותי ה;1745387:אם היית לומדת אצל איציק קנטי המורה בפרוג
היית לומדת שחותכים כמה שיותר איפה שאפשר
ולא מצלמים לפי כללים.
ממש לא וגם לא מתחילנכתב ע"י יונה יונה;1745424:מצחיק אותי איך איציק הוא בעיניכן איזה כמעט אלוהים....
לא שיש לי משהו נגד דברים שהוא לימד אבל מגיע שלב שצריך להשתחרר מהמורה ולהתחיל לחשוב "מה אני אומרת על זה" ולא "מה איציק היה אומר"
נכתב ע"י רותי ה;1745387:(יעל את הנחיריים פה גם לא הזכירו מבט ישיר)
היא בכל מקרה בובה מכל זוית!
נכתב ע"י יעל א;1745516:מתה על הנחיריים שלה ככה כאלה קטנים ועגולים
אם איציק היה בעיני רותי ובעיני -אלוהים, לא היינו היום צלמות ילדים....נכתב ע"י יונה יונה;1745424:מצחיק אותי איך איציק הוא בעיניכן איזה כמעט אלוהים....
לא שיש לי משהו נגד דברים שהוא לימד אבל מגיע שלב שצריך להשתחרר מהמורה ולהתחיל לחשוב "מה אני אומרת על זה" ולא "מה איציק היה אומר"
נעשה מפחיד להגיב כאןנכתב ע"י לנדא;1744791:גם בעיני הזוית של הראש קצת לא מחמיאה...
אבל העיבוד לטעמי מיוחד ממש....!
קחי תמונת פנים מחמיאה יותר עם עיבוד מיוחד כזה זה יכול לצאת חלום!
(סליחה מראש מכל אלו שיגידו נכון שבפורום הזה לא מתאים להחמיא על עיבוד אלא להתיחס בעיקר לצילום כי זה פורום של ״צלמות מקצועיות״ וכו׳ וכו׳,
אז סליחה, פשוט התחום שלי הוא העיצוב הגרפי ולא הצילוםוהעיבוד פה יצא ממש מיוחד אז בזה אני יכולה לפרגן....
)
נכון, החיתוך בצואר לא טובנכתב ע"י יצירתית;1745669:נעשה מפחיד להגיב כאן
הבעיה זה הצואר... הפנים עצמן באמת מתוקות (סוג ילדה כזו שבכל זוית היא מהממת...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים