דרוש מידע עיניים שורפות ליד המחשב

• הוסף לסימניות
אני נמצאת שעות רבות ביום על המחשב
וכתוצאה מכך שורף לי נורא העיניים
שמעתי שיש משו לשים ל מסך המחשב כדי שיעזור מבחינת הקרינה
מישו יודע על כזה דבר?
והאם זה עוזר גם לעיניים שורפות
אשמח לכל מידע בנושא
וכן היכן ניתן להשיג כזה דבר
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
אפשר להפעיל תצוגה בצבעים יותר חמים
בווינדוס זה נקרא תאורת לילה

• הוסף לסימניות
אולי תוכלי להגדיר במסך מסנן אור כחול. פעם ראיתי על זה בפרוג. מומלץ!

• הוסף לסימניות
גם אצלי יש את הבעיה הזאת
נראה לי שזה קורה כי שוכחים למצמץ כשנמצאים ליד המחשב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תוכנת טיפוח עיניים שימושית מאוד מכיוון שהיא מסייעת לך להפחית את עומס העיניים ולתת מנוחה לעיניים.

הגדרות הבהירות הלא נכונות של מסך המחשב הן אחד המקורות העיקריים למתח בעיניים, מכיוון שהוא מכיל אורות כחולים.

אך באמצעות תוכנה זו ניתן כעת להיפטר מאותם אורות כחולים על ידי החלת מסנן האור הכחול על המסך.

למנוע מתיחת עיניים
אור כחול הוא סוג של אור בעל אורך גל קצר ואנרגיה גבוהה, שקל להבהב. זה יקטין את הניגודיות החזותית וישפיע על החדות ויגרום למתח בעיניים.

התוכנה תסנן את האור הכחול על ידי התאמת טמפרטורת הצבע, ככל שטמפרטורת הצבע נמוכה יותר, כך המסך פולט פחות אור כחול.

הפחת כאבי עיניים
בהירות מסך בהירה מדי או כהה מדי עלולה לגרום לגירוי בעיניים, התוכנה תכוונן אוטומטית את בהירות המסך זהה לזה של הבהירות סביבך.

התוכנה כן תתאים את הבהירות ללא PWM, הימנע מגרימת בעיות הבהוב.

קישור

• הוסף לסימניות
ישיבה ממושכת מול מחשב מייבשת את העיניים, וזה גורם לתחושה שהעיניים שורפות.
יש פתרון לעשות במשקפיים סינון לקרינת מחשב, לא עולה הרבה, ומאד עוזר.
בכל חנות אופטיקה רגילה.

• הוסף לסימניות
מצמוץ עוזר בהחלט, המצמוץ אמור להיות פעולה טבעית, אבל יש אנשים שזה לא קורה להם
ואם תמצמצי כמה פעמים ברצף את אמורה להרגיש הקלה קלה מידית

• הוסף לסימניות
הרופא עיניים של עינית המליץ לי אם אני עובדת עם עדשות
מידי פעם להתסכל למרחק
זה עוזר!

• הוסף לסימניות
זה מאוד מעצבן תאורת לילה
לי מאד עזר לעבור לתאורת לילה - מעצבן בשעה שעתיים גג ביום הראשון אח"כ מתרגלים לזה
ותאורה רגילה מסנוורת ומציקה - הכל ענין של הרגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אשמח לשמוע האם יש עוד מישהו שנתקל במקרה כזה ויש לו מידע שיעזור לי
אנחנו גרים בקומה לא נמוכה בבנין, לצורך הרחבת הדירה שלנו נאלצנו לבנות מעטפת לשכנים מתחת
יש לציין שהשכנים לא הוציאו היתר, אנחנו בבקשה להיתר שלנו ביקשנו מעטפת בקומת השכנים
יש בינינו הסכם חתום שכל עוד השכנים לא מוציאים היתר/משתמשים במעטפת הם לא צריכים לשלם לנו על המעטפת שבנינו להם (כולל ממד!!!)
פתאום צצה בעיה בדוגמת חברת פינוי בינוי שרוצה להיכנס לבנין שלנו
היום הגיעו נציגים וכשהצפתי את השאלה, מי יזכה אותי על מעטפת, אמרו לי נציגי החברה שאין שום סעיף שבעצם אפשר להכניס את זה תחתיו
השכנים יקבלו את מקסימום המטרים ולא בגלל המעטפת
ואני בעצם יוצא ששילמתי הון לריק ולא אזוכה על זה לעולם
(אציין שכשבניתי תמיד חשבתי שבאזשהוא יום מישו ישתמש בהרחבה וכן יחזיר לי את המעטפת)
האם באמת אין שום סעיף לזה?
הרי מגיע שמאי לבניין שנותן שמאות בניה לדוגמא, הוא ייתן גם על הדירה שלי, אז הוא לא יכול לתת גם על המעטפת שנבנתה ולצפר אותי עליה?

וכן אשמח לשמוע ממביני דבר איך והאם שווה לחלק שטח דירה גדול בפינוי בינוי ל2 דירות?
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה