עיניים

• הוסף לסימניות
גם כשהן סגורות הן מביעות.

קבצים מצורפים

• .png
    KB 850.9 · צפיות: 23
  • DSC_6234-----.png
    KB 818.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
טוהר אמיתי.
השניה כ"כ טבעית - האור מקסים.
קצת ספייס בכיפה.

• הוסף לסימניות
וואו, איזה תפיסה מוצלחת!
זה פשוט רגע מרגש.
התאורה והצבעים מדהימים.

• הוסף לסימניות
מיוחד!

ממש אהבתי!

• הוסף לסימניות
חיילי אדיר...
והילד מתוק דבש.
בקטנה נורא מציק לי החיתוך ברגליים {בשני} והגרביים ה"נקיות"

• הוסף לסימניות
תמונות חמודות

וכ"כ טהור ויהודי ..

• הוסף לסימניות
מקסים!!!!
צבעים חמימים ונעימים!
וכמובן שהתפיסות מהממות...

• הוסף לסימניות
תמונות יפות באמת
הצבעים חמים ונעימים לי
החיתוכים בשתיהם מאד מציקים לי והקומפוזיציות
בראשונה הוא ממורכז וסתם תקוע בתקרה של התמונה, או שיהיה ספייס או שתחתכי יותר, תקמפזי אותו כשהוא בצד ימין של התמונה זה יהיה בעיני הרבה יותר יפה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1855199:
תמונות יפות באמת
הצבעים חמים ונעימים לי
החיתוכים בשתיהם מאד מציקים לי והקומפוזיציות
בראשונה הוא ממורכז וסתם תקוע בתקרה של התמונה, או שיהיה ספייס או שתחתכי יותר, תקמפזי אותו כשהוא בצד ימין של התמונה זה יהיה בעיני הרבה יותר יפה

עניין של טעם. אני כ"כ אוהבת בתמונה הזו את המרכוז והחוסר התחכמות. כמובן שכשאני מצלמת אני מצלמת כמה פריימים וכמה מיקומים. ומכל הסט אהבתי אותה.

• הוסף לסימניות
חיילי,יפה.
אהבתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה