שיתוף עיניים:::::)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז זהוווווווווו סופסוף הצלחתי לשבת, לצלם ולעלות לכאן....;)
זה בערך מה שאני משתמשת בציורים שלי,
( התמונות לא הכי איכותיות לא מצאתי מצלמה יותר טובה :rolleyes: )

- הבלוק ציור יחסית טוב מאוד מלבד זה שיש לו חספוס על הדף אני לא עפה על זה אבל יש כאלה שמאוד אוהבים את זה...
- 3 העפרונות הלבנים הם מחק בצורת עיפרון ולא עיפרון בצע לבן.

*בקרוב עומד להגיע לי משלוח של מוצרי אומנות שווים במיוחד שהזמנתי מכמה חנויות כאן בארץ כשזה יגיע אני ישתף
בלי נדר!!!!

@R.E.Y @2020 ESTER

קבצים מצורפים

• CamScanner 10-28-2022 16.02_1.jpg
    CamScanner 10-28-2022 16.02_1.jpg
    KB 937.7 · צפיות: 44
  • CamScanner 10-28-2022 16.02_5.jpg
    CamScanner 10-28-2022 16.02_5.jpg
    KB 560 · צפיות: 49
  • CamScanner 10-28-2022 16.02_4.jpg
    CamScanner 10-28-2022 16.02_4.jpg
    KB 706.9 · צפיות: 45
  • 20221028_160434.jpg
    20221028_160434.jpg
    KB 891.3 · צפיות: 39
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדהים.
איפה למדת?

• הוסף לסימניות
מדהים.
איפה למדת?
את האמת שלא למדתי...:giggle:
התמקצעתי יותר בציורים שלי ע''י צפייה בסרטונים של אומנים וציירים ולקחת מהם טכניקות וכלים ...

• הוסף לסימניות
התמקצעתי יותר בציורים שלי ע''י צפייה בסרטונים של אומנים וציירים ולקחת מהם טכניקות וכלים ...
מה זה הדבר הצהוב עם הפקק?

• הוסף לסימניות
אפשר קישורים?
אם לא קשה לך...
מוכשרת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה