עינים כחולות

• הוסף לסימניות
ביתי הקתנה לפני שנה

קבצים מצורפים

• Kind0006.png
    KB 964.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אני שמתי את התמונה בpicasa יכול להיות שאתר זה חסום לכם ?
איפה אפשר לעלות תמונה שכולם יראו ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Micmmi;1086009:
אני שמתי את התמונה בpicasa יכול להיות שאתר זה חסום לכם ?
איפה אפשר לעלות תמונה שכולם יראו ?
צריך לשמור את התמונה בתור קובץ png ואז כשכותבים או עורכים הודעה ללחוץ "ניהול קבצים מצורפים" (שורה אפורה למטה) ולהעלות את התמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1086014:
צריך לשמור את התמונה בתור קובץ png ואז כשכותבים או עורכים הודעה ללחוץ "ניהול קבצים מצורפים" (שורה אפורה למטה) ולהעלות את התמונה.

שמתי לב ששמירה בpng 8 bit מאוד פוגעה באיכות התמונה וpng 24bit מכפיל את הגודל התמונה לאומת jpg

• הוסף לסימניות
הנה רואים..
וואלה באמת עיניים מגניבות
בלי עריכה?;)

• הוסף לסימניות
תעלי תמונה שלה של היום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1086311:
תעלי תמונה שלה של היום...
את רוצה לראות עיניים כחולות גדולות? אל תבני על זה.
לבכורי היו עיני תכלת בהירות כעצם השמים לטוהר כבר בבית החולים.
לא, לא הכחול העמום והזייפני ההוא. תכלת. תכלת. בהיר, בהיר.
(הייתי מעלה תמונה, אבל הוא צולם במצלמת פילים)
בגיל שמונה חדשים האפירו אט אט העיניים והפכו לגוון ירקרק יפיפה. (לטעמי- יותר מיוחד)
ולעומתו ה"תכלתים" שלנו נולדו עם עיניים עמומות שקיבלו את התכלת האמיתי שלהם רק בגיל שלושה ארבעה חדשים. (אולי אפילו יותר? אני לא זוכרת)

• הוסף לסימניות
מדהים.

נסי לעבד מעט באמצעות "צבע אוטומטי" בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה