תוך כדי עריכת תמונות ישנות :cool: נתקלתי- תמונה שהפעימה אותי. לא בגלל שזו הבת שלי:) העיניים...
הני מושקוביץ מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי 9/6/15 הוסף לסימניות #1 תוך כדי עריכת תמונות ישנות נתקלתי- תמונה שהפעימה אותי. לא בגלל שזו הבת שלי העיניים... קבצים מצורפים DSC_0063.png KB 739.2 · צפיות: 22
רותי ינאי. צילום מקצועי מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי • 9/6/15 הוסף לסימניות #2 רואים שהיא חכמה תמיד אני נהנית מההברקות שלה באשכול של השגיאות הבנה....
ח חיננית :) משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 9/6/15 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י ינאי;1649797: רואים שהיא חכמה תמיד אני נהנית מההברקות שלה באשכול של השגיאות הבנה.... לחצ/י כדי להרחיב... זה בגלל הריסים..... הרבה נחת!
נכתב ע"י ינאי;1649797: רואים שהיא חכמה תמיד אני נהנית מההברקות שלה באשכול של השגיאות הבנה.... לחצ/י כדי להרחיב... זה בגלל הריסים..... הרבה נחת!
הני מושקוביץ מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי צילום מקצועי 9/6/15 הוסף לסימניות #5 הכל נכון.... היא גם חפרנית לא קטנה.... בשבת היא שאלה אותי כשראתה שמזגתי לעצמי כוס מיץ (שלה לא הרשיתי D "אמא, צמאה? גמרת כל האוכל? רוצה עוד? לא? יופי" הרגשתי שהיא אמא שלי... אמא פולניה
הכל נכון.... היא גם חפרנית לא קטנה.... בשבת היא שאלה אותי כשראתה שמזגתי לעצמי כוס מיץ (שלה לא הרשיתי D "אמא, צמאה? גמרת כל האוכל? רוצה עוד? לא? יופי" הרגשתי שהיא אמא שלי... אמא פולניה
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת