כןבעיבוד דיגיטל?
יפה החידודבעיני, זה נותן הרגשה של חידוד, ומשום מה הפריע לי.
בד"כ ציורי עפרון שלי הם באמת בסגנון ריאליסטימהמם
זה ריאליסטי ממש
תודה!וואו מיוחד!!
וואו. איזו מחמאה, ועוד ממך! תודה...לא נרגעת מהשיתופים שלך!
תענוג כל פעם מחדש,
ולא נמאס משום כובע פונפון!
ממש שמחה לשמוע. תודהואו פשוט מושלם
כיף להסתכל על זה
עיניים... זו חולשה של כולנו לא? דיברו על זה כאן לא מזמן...היא פשוט מתוקה!
עיניים מאלפות!
תודה!וואו!!!! זה מהמם!!
אני חושבת שהעיפרון האפרורי גם תורם לאווירה הזו. לזה התכוונתם?מיוחד.
ממש סתיו אמיתי!
תודה תודה. הלוואי.וואו!
ציור מושלם!
מעניין מה ניסיתם ולא הצליח?לא יודע מה יש בעיפרון שתמיד @פיציקטו עושה בו קסמים,
לי זה לא קורה.
וניסיתי.
להעלות גם את הגרסה המחודדת?יפה החידוד
תודה רבהכ"כ יפה ומביע!
אומנית!
כיף לשמוע!וואו!
אוהבת את ציוריי העיפרון האלופים שלך!
אההמ מעניין למה הכוונה. בכל אופן, ציורים של פעם היו ממגנטים אותי. אז תודה.מקסים
כמו הציורים של פעם
הווו חשבתי שלזה התכוונת מחודדלהעלות גם את הגרסה המחודדת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים