כללי עיצבתי עלון ללקוח והוא רוצה עוד עלונים - תמחור

• הוסף לסימניות
עלונים בעלי 12-24 עמ'.
לקחתי לו בעלון הראשון לפי שעות, וכעת הוא רוצה עוד עלונים בתשלום זה של שעות. האם עלי לקחת לפי הזמן שלוקח לי לעשות את העלון החדש? 3-4 שעות?
או כמה לקחת?

• הוסף לסימניות
בואי נתחיל מזה שלדעתי עשית טעות עם העלון הראשון.
עיצוב הגריד של העיתון משתווה בחשיבותו (לפחות) לעיצוב לוגו, מכיוון ששניהם אמורים להוות עיצוב בסיס ללקוח - ועל כן, כמו שלא אתמחר לוגו לפי שעות לא אתמחר עיצוב גריד לפי שעות.
בנוסף על מחיר עיצוב הגריד (שהוא תשלום חד פעמי) מוסיפים את מחיר עיצוב העמודים.

כתבתי זאת מספר פעמים ואכתוב שוב: אני לא בעד תמחור לפי שעות (בלשון המעטה).
עדיף לקבוע מחיר לעיצוב עמוד בהערכה של כמה זמן בממוצע לוקח לך לעצב ולקחת לפי זה.
הרעיון הוא שיהיו עמודים שבודאי לא תהיה בהן הרבה עבודה (פרסומות מוכנות למשל), אך יהיו עמודים שידרשו עבודה פי שניים - וכך העבודה יוצאת משתלמת והשכר ידוע מראש הן למעצב והן למזמין.

• הוסף לסימניות
היי טונר, אני לא יכולה להשיב בהודעות פרטיות אבל התשובה שלי היא בשום פנים ואופן לא!

הרי אף אחד לא יעשה לו עלון במחיר כזה - נכון?!
אז אין סיבה שאת כן...

לא יודעת מה לעשות באופן ספציפי, אני נגד שקרים והייתי אומרת לו שעלון ראשון זה הרבה עבודה אז אני לוקחת לפי שעות במקום לקחת בנפרד על הגריד ועל העמודים, אבל בדר"כ המחיר שלי הוא לפי עלון או עמוד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה