נכתב ע"י ידידיה;534156:אני לא יודע אם מה שאכתוב יהיה מקובל על הקוראים, אבל יש לי חשש שזה לא ראוי לקחת עבודה מגרפיקאי/ת ואחרי העבודה לבקש מגרפיקאים אחרים תמחור וחוו"ד.
על שתיהם אם הבנתי נכון?נכתב ע"י st28;534261:מחיר הגון ביקשת?
600+
א. וודאי שלפותחת האשכול לא היה שום כוונה רעה.נכתב ע"י naamah;534262:אני מצטערת אבל השאלה לא אתית בעיניי.
האם מישהו מכם היה רוצה למצוא את עבודתו מככבת בשרשור כזה, עם שאלה "מה הרמה של זה ובכמה לתמחר"? אני לא, ולכן לא אשתף פעולה (אם כי אני בטוחה שלפותחת השרשור לא היתה כוונה רעה).
נכתב ע"י r_a;534361:א. וודאי שלפותחת האשכול לא היה שום כוונה רעה.
ב. אני לא רואה שום בעיה של פרסום העבודה כאן בפורום, הרי כל כמה דקות מעלים כאן עבודה בשביל חוו"ד או יעוץ מקצועי כזה או אחר, אז מה הבעיה גם לשמוע ייעוץ על מחיר??
וחוצמיזה שהרבה מחברי הפורום מתייעצים כמה מגיע להם, אז כאן הייעוץ הוא כמה לשלם!
זו דעתי!
נכתב ע"י naamah;534427:ההבדל המרכזי הוא שאנשים מעלים לכאן עבודות של *עצמם* לחוות דעת, לא עבודות של *אחרים*.
להעלות עבודה של אחר לחוו"ד וייעוץ על תמחור, ללא אישור ממנו, זה לא אתי.
נכתב ע"י ורד;534423:השאלה כאן היא שאלה עמוקה
כשהתשובה עליה היא לא החלטית
כמו בכל פרסום
יש את מי שעומד מאחורי הקלעים
והקהל הקדוש לא יודע מקיומו
מי היה כאן הפרסומאי שהכין את הבריף, המחקר האסטרטגיה וכו'
מי היה הצלם שצילם את התכשיטים
מי היה הקופרייטר שהכין את המלל
מי היה הביצועיסט שהכין את המודעה
ומי היה המפיק שדאג להוריד אותה לדפוס
כשיהיה לכם את התשובות לשאלות תדעו להעריך את העבודה ולתמחר אותה בהתאם
אגב אני נהנית מהגרפיקאית שביצעה את העבודה
היא רוצה להיכנס לשוק - עושה סטאג' בהתנדבות
לא מבקשת מחיר רצפה ומורידה את ערך עבודתה
אלא משדרת ללקוח
עשיתי לך עבודה רצינית
היא שווה הרבה מאוד כסף
אבל בגלל שאני מתחילה לא אבקש את הסכום הרציני
נכון הלקוח מרגיש שקיבל מוצר טוב ?
(נסו לדמיין איך היה מרגיש אילו שילם על זה מחיר עלוב...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים