כללי עיצובים בכסף טהור

• פותח הנושא HDAS
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אם היא עשתה את הכל לבד אז ממש שאפו מכיון שלא כל גרפיקאית מבינה בפרסום.
השאלה היא האם הלקוחה מרוצה מהתוצאה? אם כן שתשלם מחיר מחירון.
אני אשאל שאלה אחרת כמה את היית לוקחת לה?

• הוסף לסימניות
הלקוחה מרוצה מאד!
אבל כמובן שהיא תהיה מרוצה יותר כשזה יכניס גם מעט/ הרבה זוזים... (עם דגש להרבה!!!)
אני לא מבינה בזה כלל ומצידי הייתי משלמת פחות מהמחירים שנקבו כאן, וזו הסיבה שהעליתי את זה לפה.
איך אני יכולה לשאול את הגרפיקאית בעדינות כמה היא רוצה, כי היא די מתחמקת... (מתנדבת/ מתחילה ועוד כל מיני תרוצים חמודים...)

• הוסף לסימניות
תרשי לי לשאול איך את לא מבינה בזה אם את בפורום עיצוב גרפי? (לא בקטע ציני, אני רצינית)
ולענין המודעות. אם הלקוחה מרוצה תני לה מחיר סימלי, לפי דבריך הגרפיקאית העבודה נעשתה בהתנדבות נטו, אז כמה שהיא תקבל יספק אותה וישמח אותה, בפרט שהיא גרפיקאית מתחילה, ואם במודעה זו עסקינן כדאי קצת ללטש ולשפץ אותה אם היא הולכת לפרסם אותה שוב. יש לה פוטנציאל גדול כדי לא לבזבז אותו.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
שמו אותי פה בטעות...
אני קשורה לפורום של עריכת וידאו ומצגות.
אבל מה זה משנה איפה, העיקר בפנוכו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה