עיצוב אירועים בבלונים

• הוסף לסימניות
מחפשת חברה / פרטי שמעצב אירועים בבלונים, מרכזי שולחן, שערים וכד'.
האירוע באשדוד

אשמח להמלצות

תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אסתי לנדמן- אלופה!!!

המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

או במס' 0544579340.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama3048;740442:
אסתי לנדמן- אלופה!!!

המייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

או במס' 0544579340.

תודה, אכן היא מעולה ואיתה קבענו.
ואז, נדחה האירוע בעקבות המצב בדרום ובתאריך החדש היא לא יכולה :(:mad:

יש עוד המלצות?

• הוסף לסימניות
יש את אייזנברג מרשב"י, "בלוניתוש" אבל אני לא מכירה ואין לי מושג איך היא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;740463:
יש את אייזנברג מרשב"י, "בלוניתוש" אבל אני לא מכירה ואין לי מושג איך היא.

את אייזנברג את מכירה?
יש לך פרטים ליצירת קשר?

• הוסף לסימניות
8668741. חמודה מאד. מכירה אותה באופן שטחי, לא יודעת איך היא בבלונים לארוע (ראיתי אותה בהפעלה לילדים עם בלונים)
נסי לבקש ממנה המלצות וטלפונים

• הוסף לסימניות
יש אחת ירושלמית, רותי מזר, מהממת. אני יודעת שלפעמים היא יוצאת מירושלים.
הפל' שלה-0504134487

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;740465:
את אייזנברג את מכירה?
יש לך פרטים ליצירת קשר?

היא עובדת מקסים, מקצועית מאד ותוצרים יפהפיים.

• הוסף לסימניות
אייזנברג עושה עבודות מדהימות.

• הוסף לסימניות
עיצובים בבלונים 0527118451

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה