עזרה עיצוב אלבום דיגיטלי- במתנה

• הוסף לסימניות
יש לכם תמונות יפות של צלם- אבל אין עיצוב- מחוסר תקציב או סיבה אחרת!
זו ההזדמנות שלך
אני מחפשת פרויקט עבור תלמידות- עיצוב אלבום דיגיטלי
30 בנות.
מי שרוצה לקבל את העיצוב יכול לפנות אלי ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואתן פרטים נוספים

• הוסף לסימניות
יש להם תחרות נושאת פרסים
ואני אוהבת לתת להם פרויקטים אמיתיים
גם כדי הקרדיט (עיצוב ספרים אמיתיים וכו')
וגם במקרה זה בשביל ההתנסות עם לקוח אמיתי
וגם בשביל שהם ישקיעו וירגישו מה זה לעבוד באמת

• הוסף לסימניות
יש להם תחרות נושאת פרסים
ואני אוהבת לתת להם פרויקטים אמיתיים
גם כדי הקרדיט (עיצוב ספרים אמיתיים וכו')
וגם במקרה זה בשביל ההתנסות עם לקוח אמיתי
וגם בשביל שהם ישקיעו וירגישו מה זה לעבוד באמת
אני מעונינת, ורוצה לדעת האם התמונות שלי התפרסמו
כי זה פחות מתאים לי

• הוסף לסימניות
יפורסמו אצל 30 בנות
שהם יעצבו את התמונות
ובלי עוד חשיפה.
אשמח שתשלחי מייל ואגיב לך אישית

• הוסף לסימניות
תשלחו למייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אגיב בפרטי

• הוסף לסימניות
עדיפות לניו בורן אם יש למשהי
זה יכנס ראשון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה