כללי עיצוב אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
הי. אני רוצה לעצב אלבום דיגיטלי לחתונה (שמיועד להדפסה), כדי שיהיה לי דוגמא להראות..
ואשמח אם מישהו יעזור לי: מהו הגודל המומלץ? כמה דפים? איזו רזולוציה?
כל מה שתוסיפו יעזור לי מאוד.

תודה רבה!!
שירה.

• הוסף לסימניות
לעיצוב אלבום לחתונה את צריכה גודל גדול A4
עכשיו יש משהו די חדש בלופה שנקרא ריבועי גדול, נראה לי משהו כמו 30/30 ס"מ
לדעתי, יש בזה משהו מאד מיוחד.

• הוסף לסימניות
אפילו אם זה לצורך דוגמא

נכתב ע"י שירהד3;337080:
כדי שיהיה לי דוגמא להראות..
ואשמח אם מישהו יעזור לי: מהו הגודל המומלץ? כמה דפים? איזו רזולוציה?.
כדאי שתכנסי ללופה (או לאחד מהאתרים לעיצוב אלבומים שאיתו את מתכוונת לעבוד), תסתכלי על הגדלים, ותבחרי לך גודל אחד שאיתו תעבדי באופן קבוע. פשוט כדי לחסוך לך את בניית התבניות שוב ושוב ושוב, כל פעם בגודל שונה...

• הוסף לסימניות
מקצועיות בעיצוב אלבום דיגיטלי

לא מומלץ להשתמש בתבניות של אתרי האלבומים
אם יש לך את הכישורים-
תעצבי עמודים בגודל A3
שלחי אותם לדפוס איכותי (רצוי אחד שיש לו אידיגו)
ואר כך לכורך (חלק מבתי הדפוס כורכים בעצמם)

• הוסף לסימניות
ראיתי אצל CBOOK (חברה להדפסת אלבומים דיגיטלים) אלבום חדש בגודל 30/40 ס"מ פנורמי מתאים מאוד לאלבומי חתונות תראי דוגמה באתר שלהם, יש אפשרות לניר 250 גר' ואפשרות ללמינציה מט שאני אישית הדפסתי אצלהם כך וזה היה ממש יפה.
(מה שהמליצו לך לעצב לבד בתוכנות הגרפיות ולשלוח לדפוס טוב, זה מצוין, אבל תבררי כדאיות של עלויות דפוס וזמן העבודה שלך ותראי אם זה משתלם לך)

• הוסף לסימניות
לופה ודומיהם זה לא נחשב מקצועי,
צלמים עובדים עם מעבדות בהם ההדפסה מבוצעת על נייר פוטו בהדבקה בתנור ואח"כ בלחץ קר.
הכריכה היא כריכה מיוחדת שלא מפריעה לראות את המודפס בקיפול.

גודל אלבום לדוגמא ללקוחות יכול להיות 30/30 (מצב סגור, ו 30/60 מצב פתוח), עלות של אלבום כזה יכולה לנוע בין 600 ל- 800 ש"ח.

אם רלוונטי אשמח לתווך בנושא להפחתת עלויות.

• הוסף לסימניות
לאחרונה עיצבתי אלבום דיגיטלי בהדפסה מדהימה!
כל דף היה בעובי 300 גר'
אלבום פתוח נפתח לגודל 80/30
הכריכה עצמה היתה דמוי עור עם חיטובים מדהימים.
אשמח לעזור לך ולייעץ בטלפון: 052-7629371

• הוסף לסימניות
פוטו דניה מדפיסים אלבומים יוקרתיים במגוון גדלים ומחירים באיכות מקסימה, עם כריכות עור, עם דפים קשיחים וכד'
אני חושבת שיש להם גם דוגמאות באתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;337592:
פוטו דניה מדפיסים אלבומים יוקרתיים במגוון גדלים ומחירים באיכות מקסימה, עם כריכות עור, עם דפים קשיחים וכד'
אני חושבת שיש להם גם דוגמאות באתר.

כמה בערך עולה אצלם?

• הוסף לסימניות
וואוו, תודה. תודה תודה!!
ממש עזרתם לי.
חשבתי שיש גודל אחיד, אבל כעת אני מבינה שלא..
אני צריכה להכין דוגמא לצלם, אז אני פשוט אברר מה גודל האלבומים שלו. כי הוא זה ששולח את האלבומים לדפוס ולכריכה.
ושוב- תודה רבה על כל העצות!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה