כללי עיצוב אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעצב אלבום דיגיטלי ע"י בסיס מוכן ז"א כמו חברת : zoma או Photo Book
מכירים????
דרך מי הייתם ממליצים לי לעצב את האלבום???
אולי אתם מכירים עוד סגנון כזה???

• הוסף לסימניות
יש את לופה
עציבתי דרכם והייתי מאוד מרוצה!!
את האחרים לא ניסתי

• הוסף לסימניות
תכנסי לאתר ותוריד. ההורדה חינם

• הוסף לסימניות
פוסט פוטו מעולים.. מה זה נתיבית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י simchah;458827:
פוסט פוטו מעולים.. מה זה נתיבית?

השם ירחם :)
נתיב זה שרת אינטרנט "כשר" עם סינון מאוד קפדני במיוחד עבור הציבור החרדי.

• הוסף לסימניות
יש לכם להביא לי קשורים להורדת התוכנות הללו??? (פוסט פוטו,לופה)
ואתם זוכרים שאני נתיבית...
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
cbook!
מבחר גדול מאד של מסגרות, רקעים וקליפ ארטים.
וכן אפשרות למט/מבריק וכו'.

יש לי גם ניסיון עם לופה- אבל בעיני cbook עדיף למרות שהאתר שלהם לא ממש עושה חשק, לעומת לופה.

• הוסף לסימניות
אי אפשר בלי להכנס ולהרשם אצלם
ניסיתי
סורי

• הוסף לסימניות
לאיזה אתר להעלות לך את התוכנה כדי שתוכלי להוריד אותה? קחי בחשבון שאחרי שתסיימי תוכלי להדפיס רק דרך החברה שבחרת בה.. לחלופין יש תוכנות כמו DGFOTO שזו תוכנה כבדה אבל היא מאפשרת לך לשמור בפורמט JPG ואז תוכלי להדפיס בכל מקום. אבל אני במקומך הייתי הולכת על האופציה הראשונה. נתנו לך מבחר אפשרויות... תבדקי מחירים והמלצות . אין לי בעיה להוריד בשבילך ולהעלות לאתר כשר..

• הוסף לסימניות
למה את לא מבקשת מנתיב לפתוח לך את כל אתרי האלבומים הדיגיטליים הם נותנים גם למסלולים הכי מסוננים שלהם פשוט שלחי להם כתובת והם יפתחו לך את האתרים אין לך במילא אופציה אחרת כי ההורדה והתשלום דרך האתר בסיום העבודה הכי נוח חבל על הזמן

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו המלצה למקום שמדפיס אלבומים דיגיטליים על קרטון עבה (לא 300 גר', עבה הרבה יותר)?

• הוסף לסימניות
משהו ממכם שמע על zoma ???
אני מחפשת המלצות...
תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
האלבומים האלו, הם לא אלבומים דיגיטליים אמיתיים
מדובר בספר תמונה באיכות הדפסה יחסית חלשה, כמו ספר ילדים. ובד"כ גם נייר הרבה יותר דק.
הדפסת אלבום דיגטלי על נייר פוטו, מבוצעת בדרך כלל על ידי חנויות פוטו, או צלמים.
והמחירים גבוהים פי שנים ויותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה