כללי עיצוב אלבום מדבקות

• הוסף לסימניות
עצבתי אלבום מדבקות עבור מבצע בת"ת, החוברת מחולקת ל-7 נושאים, כאשר כל כמה עמודים הם אותו נושא.
החוברת כוללת עיצוב כריכה+ 23 עמודים פנימיים (מחולקים ל-7 גרידים שונים בעלי בסיס זהה), +עמוד נוסף בעיצוב אחר-דבר ההנהלה,
המדבקות כנ"ל, מחולקות ל-7 נושאים, כאשר בכל נושא המדבקות זהות בעיצוב הבסיסי, אך כל מדבקה מופיע בה תמונה וטקסט שונים.
כ-200 מדבקות.

כמה הייתם לוקחים על כזו עבודה?

• הוסף לסימניות
2800 ש"ח.

• הוסף לסימניות
גפ"ן: נכנעתי... :)

מכיון שלא ראינו את רמת העיצוב של העבודה, התמחור הזה מתבסס על ההנחה שמדובר על "מתחיל" שרמת העיצוב שלו היא טובה ולא "בוסרית". ז"א זה תמחור לעיצוב בינוני עד טוב.

לעיצוב ברמה מצוינת או "רמת על", יש "מחירי מצוינות" או "מחירי על" ובד"כ מי שמעצב ברמה כזו כבר יודע מה הערך של העבודה שלו, ויודע לתמחר אותה....

ושוב, מכיון שלא ראינו את העבודה, אי אפשר לדעת מה נדרש בה מבחינת מורכבות העבודה ולכן זו ממש "הערכה כללית"...

החישוב לדעתי צריך להיות בערך כזה:
בהנחה שבמדובר על 7 גרידים זהים-שונים, שהשוני בינהם הוא רק צבע, שם הנושא למעלה וכו'.. (מהכרות עם אלבומי מדבקות...) עיצוב גריד בסיסי לכל האלבום: 250 ש"ח, שינוי ל-6 גרידים נוספים: 50 ש"ח לכל נושא.
"עימוד" של טקסטים וכדומה על הגרידים: 7-15 ש"ח לעמוד. (שוב תלוי מאד אם זה רק הרצה של שורות על הקוביות בשרשור, או שיש בכל עמוד איזה משהו "מיוחד", שדורש התעכבות קלה עליו)
עיצוב כריכה מושקע: 500-800 ש"ח.
סה"כ החוברת עצמה: תלוי ברמת העיצוב ובמורכבות העבודה: כ-1300-2000 ש"ח
המדבקות: שוב בהנחה שמדובר על גריד אחד עם שינוי קל בין הגרידים הייתי מתמחרת את בניית הגריד: 7 סוגים ב-250 ש"ח והרצה של תמונות בתוך הגריד 1 ש"ח למדבקה בהנחה שמביאים לך את התמונות ואין צורך ב"עבוד" ותיקוני צבע בתמונות... כך שמדובר על עוד כ-500 ש"ח למדבקות.
אם מדובר על זה שאתם אמורים לחפש ולמצא את התמונות למדבקות, לצרוב אותן או לעשות להן עיבודי צבע וכו', המחיר של המדבקות כבר קופץ בהרבה הרבה הרבה!

בהצלחה רבה רבה! מקווה שעזרתי...

• הוסף לסימניות
אופס. רק עכשיו אני רואה שיש גם מדבקות.
אז המחיר יעלה ל־3300 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1529410:
גפ"ן: נכנעתי... :)
מה אני כזאת מלחיצה? או חנפנית?:p

לגוף העבודה, אכן היו גם תיקוני תמונות, היו הגהות וטיפולים בטקסט, כמו טעויות כתיב, מרווחים, תיקוני ניקוד. בקיצור היתה הרבה עבודה, והעיקר שהלקוח מרוצה עד השמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1529292:

ונתנו, תודה על ההשקעה שלך בחשיבה ובנתינת מחירים
לי באופן אישי, זה מאד עוזר.
רציתי לדעת, איך אתה מתייחס לרמת העבודה בתמחור שלך
(ז"א לפי איזו רמה של עבודות: ממוצעת, רמת על, רמה נמוכה...?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chyz;1529459:
רציתי לדעת, איך אתה מתייחס לרמת העבודה בתמחור שלך
המחירים שאני כותב הם מחירי מינימום. וכל המוסיף הרי זה משובח.
נ.ב. ותיקים לא שואלים שאלות של תמחור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1529596:
ותיקים לא שואלים שאלות של תמחור.

גם ותיקים לפעמים צריכים לתמחר סוג עבודה שזה פעם ראשונה בשבילם,
ותמחור כמו שלך נותן סדר גודל

• הוסף לסימניות
ברור שותיקים גם שואלים.
אני ההוכחה.:)

וכבר יצא לי כמה פעמים להתייעץ, לפעמים בגלל תמחור של שעות לחץ, לפעמים בגלל סוג ארגון שעשיתי לו את העבודה, כי למעשה התחום שלנו נתון להרבה גמישות בלי להגזים כמובן, אבל לפעמים בשביל להרגיש שנתת הצעה הוגנת בלי שאתה מכיר את העבודה מול לקוחות מהסוג הזה או את העבודה הספציפית הזו, עדיף להתייעץ
נ. ב.
10 שנות עבודה בתחום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה