כללי עיצוב אלבומים דיגטליים

• פותח הנושא ח-מ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אולי משהו שמתעסק בעיצוב אלבומים דיגטליים
יכול לעזור לי,

אני צריכה לעצב עכשו כמה אלבומים,
ואני מתלבטת באיזה תוכנה לעבוד,
פוטושופ ואינזיזיין
אינזיזיין לבד
אילוס ואינדיזיין,

מה אתם עושים עם עיטורים וקטורים שאתם רוצים לשלב ועוד?
אשמח אם משהו שמתעסק בתחום, יישתף איך הוא עובד,
תודה מראש:)

• הוסף לסימניות
בדיוק אני בדרך לשאול בנושא האלבום דיגיטלי,
לגבי השאלה,
וודאי שאינדיזיין לוקחת חלק חשוב בעניין הזה , אחרת חבל על הזמן/עבודה/עצבים/דיוק/וכו'וכו' ; סידור הטקסט, הכל יושב טוב, ; מי שיודע לעבוד על אינדיזיין טוב לא יחליף אותה עם פוטושופ וכו'
שילוב תמונות בצורה מדויקת רק באינדיזיין
אם צריך לתקן תמונה, בשביל זה יש את התמונות המקושרות שפשוט תענוג לעבוד עם זה ;

לגבי עיטורים אין לי תשובה מוחצת להגיד, גם אני לפעמים עובד עם לינקים ולפעמים פשוט העתק הדבק

-------

מה הגודל הסטנדרטי לגודל של אלבום דיגיטלי (אם יש סטנדרט)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תוסס;501903:
בדיוק אני בדרך לשאול בנושא האלבום דיגיטלי,
לגבי השאלה,
וודאי שאינדיזיין לוקחת חלק חשוב בעניין הזה , אחרת חבל על הזמן/עבודה/עצבים/דיוק/וכו'וכו' ; סידור הטקסט, הכל יושב טוב, ; מי שיודע לעבוד על אינדיזיין טוב לא יחליף אותה עם פוטושופ וכו'
שילוב תמונות בצורה מדויקת רק באינדיזיין
אם צריך לתקן תמונה, בשביל זה יש את התמונות המקושרות שפשוט תענוג לעבוד עם זה ;

לגבי עיטורים אין לי תשובה מוחצת להגיד, גם אני לפעמים עובד עם לינקים ולפעמים פשוט העתק הדבק

-------

מה הגודל הסטנדרטי לגודל של אלבום דיגיטלי (אם יש סטנדרט)?

ברוב האלבומים הדיגיטליים הטקסט הוא מרכיב שולי ביותר של מילה או משפט לכל היותר אז בשביל מה יש צורך באינדיזיין? רוב העבודה היא בעיבוד תמונות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;501921:
ברוב האלבומים הדיגיטליים הטקסט הוא מרכיב שולי ביותר של מילה או משפט לכל היותר אז בשביל מה יש צורך באינדיזיין? רוב העבודה היא בעיבוד תמונות...
נכון שהטקסט הוא דבר שולי ונכון שהרוב זה עיבוד תמונה
אבל לסדר את הכל בצורה יפה ומדוייקת אין כמו אינדיזיין, לגבי הכל

• הוסף לסימניות
אני עובדת רק עם פוטושופ. ואם יש צורך אני מייבא מאילוס'.
אין גודל סטנדרטי לאלבום דיגיטילי. כל בית דפוס והגדלים שלו.
יש כמה גדלים שדי מוכרים ברב החנויות אך זה כבר ענין של משחק ועובי.

כמובן שאם יש הזמנת אלבומים דיגיטלים רבים עדיף להכין כמה תבניות מראש עם מקום לסידור תמונה ולשחק אם התמונות - זה לגבי לקוחות שלא מפריע להם לא להיות יחודיים(גם תלוי כמה הלקוח מעונין לשלם)

• הוסף לסימניות
טקסט לא סוגרים בפוטו שופ

עדיף ליצור רקעים, תמונות מעובדות טקסט מובלט- והעביר הכל לאילוס או אינדי

אחרת יכול להיות לך סיכוני פיקסול מאוד גבוהים

כשלמדתי המורה שלי הראתה כמה עבודות מעוצבות וטובות שנסגרו בפוטו שופ והתפשלו

מאז אני לא סוגרת משם אף פעם

וב"ה- לא נוצרו פשלות בנושא

עם הלינקים בין התוכנות החיים ממש נחמדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תוסס;501979:
נכון שהטקסט הוא דבר שולי ונכון שהרוב זה עיבוד תמונה
אבל לסדר את הכל בצורה יפה ומדוייקת אין כמו אינדיזיין, לגבי הכל

אינדיזיין היא תוכנה לעימוד, לא לעיצוב ואלבומים דיגיטליים דורשים עיצוב ממש - שילוב תמונות עם רקעים. זה בכלל לא קשור לאינדיזיין לדעתי.
חוץ מזה, באלבומים הדיגיטליים בד"כ אין טקסט ואם יש, זו רק כותרת שדורשת עיבוד יפה בפ"ש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה