כללי עיצוב אלבומים דיגיטליים

• הוסף לסימניות
שלום,
רציתי לשאול את מי שמתעסק בתחום עיצובי אלבומים דיגיטליים של חתונות. אני מתחילה בתחום ואשמח לדעת כמה דברים וללמוד מכאלו שכבר מנוסים..

1. באיזו תוכנת עיצוב עדיף להשתמש? (פוטושופ, אינדיזיין, דיגיפוטו). הבנתי שתוכנת דיגיפוטו היא טובה לעיצוב אלבומים אך העיצובים פחות אומנותיים אלא תבניתיים יותר. האם זה נכון?
2. כמה זמן לוקח לעצב אלבום של 30 דפים (60 עמודים)?
3. מה המחירים שמוצעים היום בשוק לעיצוב אלבום בסדר גודל של 30 דפים?

אשמח לתגובות,
תודה מראש לכולם.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שאינדיזיין הכי מוצלח, גם אפשר אח"כ לשמר תבניות ולהחליף את התמונות בקלות
מבחינת זמן זה תלוי בנסיון ואולי בפעם הראשונה זה הרבה זמן, הייתי ממליצה בשביל השקט איזה שבועיים שלוש, אבל כשיש בסיס של תבניות הכל רץ אח"כ.
מבחינת תמחור זה באמת בעיה... (לאחרונה עיצבתי אלבום אירושין 22 עמ' כלומר, 11 כפולות אני לוקחת 35 לכפולה, ואני חושבת שזה דיי זול, אבל משקולים מסויימים

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
1.לגבי תוכנה- אני משתמשת באינדיזיין. אבל הבנתי שהדיגיפוטו יותר קלה. למרות שעם הזמן לומדים למצוא באינדיזיין פתרונות להכל.
2. משך זמן כמו שאיטה כתבה.
3. מחיר לצלמים זה בין 10-20 לכפולה. (עצוב, אבל זה המצב)
כך שמיליונים לא כ"כ עושים מזה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה