חו"ד עיצוב אריזה אשמח לחוות דעת

• הוסף לסימניות
קופסא למגרסות למלח בטעמים.
מותג חדש שימכר באתר אינטרנט
בחלונית יראו את המגרסה עם המלח הצבע של מדבקה שעל המגרסה תהיה באחד מהצבעים שבקוסה כל טעם בצבע שונה -
אשמח להערות ולהארות.
תודה!
הדמיה 2 צדדים.JPG

• הוסף לסימניות
מבחינתי יפה מאוד. אני דווקא כן מתחבר לרקע הכהה. וגם סגנון הפונט בכתב יד מתאים למטרתו.
שאפו על היצירה!

• הוסף לסימניות
קודם כל ראוי לציין שהלוגו והעיצוב ממש יפה!
גם צד האריזה יפה, עם הנקודות הלבנות שמפוזרות כמו מלח וכמו בעצם הנקודות שבלוגו...

השחור אמנם אצילי ויוקרתי. אבל אני חושבת שבגלל שרוצים לשדר כאן את טבעיות של המלח,
אולי כדאי להשתמש בצבע טבעי יותר (ירוק/צהוב ואפילו כחול שיזכיר את הים)
כמו״כ הייתי מצמצמת את השורות ״כי מלח זה...״ ומשנה פונט לפחות שירבוטי. (פה זה מתנגש הצבע הכחול היוקרתי עם כתב היד המשורבט)

היצירה מאוד יפה ויצירתית!
כיף לעבוד עם דברים חדשים ומעניינים (לא סתם לוגו לעוד חנות בגדים)...
אני כבר רואה בעיני רוחי את האתר היפיפה... מחכה לקישור בהמשך:)

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
הייתי את הדפנות עושה בצבע חלק אחר
כדי לתת לזה יותר נוכחות

• הוסף לסימניות
תודה.
הלוגו לא אני עיצבתי.

אבל את האריזה עם כל הקונספט מסביב אני.

לגבי כל הערות של הצבעים ,
אני די מוגבלת בצבע אני צריכה צבע שיתאים לכל הצבעים ולא יתקע לי שום צבע, וגם יהיה קונטרסטי עם כל צבע.
אז מה שנשאר לי זה רק שחור:)

בגלל שבפנים יהיה מגרסות עם מלח שגם הוא יהיה בצבעים שונים וגם המדבקות שיהיו מודבקות עליהם יהיו בצבעים שונים.
לגבי הפונט הוא לא היה בחירה שלי אלא של המעצבת של הלוגו שלדעתי הוא פונט יפיפה ומתאים מאוד ללוגו שזה שילוב של משהו פשוט שהוא מלח לזה שהוא ממותג יוקרתי יותר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני די מוגבלת בצבע אני צריכה צבע שיתאים לכל הצבעים ולא יתקע לי שום צבע, וגם יהיה קונטרסטי עם כל צבע.
אני חושבת שבגלל שיש את הפירות והצורות הצבעויות בצד של המדבקה- כל צבע יהיה יפה וישתלב טוב...
נראה לי.
את המאסטרית...

• הוסף לסימניות
עושה חשק ומגרה!

הפונט בכתב יד - הקרנינג שלו נורא, נורא.

• הוסף לסימניות
מקסים,
רק תצמצמי את השורות בין במילים של הסלוגן, כי קוראים את זה כך:
כי מלח

זה הרבה יותר

מתבלין...

ולא כמשפט רצוף...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מקסים ממש!!
רק בעיניי חשוב להחליף את הפונט העגול, הוא לא טוב בכלל.
גם הצורה וגם המרחק בין האותיות (תראי למשל את האות ל' שרחוקה מהאות שמימין לה וצמודה מדי לשמאלית לה)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. לדעתי הלוגו צריך להופיע גם בפאה של החזית איפה שכתוב את שם המוצר.
כמובן בקטן יותר מאשר הפאה השחורה.
שלא ירגיש כמו ליין חד פעמי.

• הוסף לסימניות
נראה לי שלמרות המגרסה השונה והמדבקות השונות כפי שכתבת, עדיין חשוב ליצור בידול באריזה עצמה בין מוצר אחד לשני, משהו שבולט באריזה עצמה, אולי באובייקטים שפזרת.
כללית עושה רושם מאד חופשי וקליל, מה בעצם התכוונת להעביר פה?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! אהבתי את האיורים הצבעוניים, קליל ומושך את העין :)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
ראיתי את הלוגו הזה בפרסום לאולם אירועים,לא?(הפרסום היה בגווני הסגלגל נדמה לי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה