כללי עיצוב אריזה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
אני צריכה לעצב אריזה לגרביים, גרביונים וכו' לחברה מאיטליה.
התחלתי לעצב. אבל יש לי שאלות אז ישר אני פונה אליכם:

איך אני מסמנת את החיתוך?
למעלה יש כמו לשונית כזו, כדי לראות את הצבע/דוגמא.
איך אני מסמנת לדפוס ששם זה החיתוך?
אני רוצה שהפינות יהיו עגולות. כמובן שאעצב כך אבל איך אני מסמנת לו חיתוך? הרי כשאני סוגרת לPDF זה מגיע כגודל הדף (A5)?

ואם יש עוד נקודות חשובות ו/או טיפים אשמח מאד מאד לשמוע!

אה ואני מהדור הישן... עובדת בפריהנד |אייקון מסמיק|
תודה תודה

• הוסף לסימניות
קודם כל - תודה
ואיך עושים את השטנץ?
ז"א אם אני סוגרת לPDF איפה אני מגדירה? בסגירה?

• הוסף לסימניות
את צריכה לבנות את הגודל של האריזה עם הפינות המעוגלות, הלשונית וכו' - בקו מתאר - זה נקרא "פריסה".
את העיצוב את מעצבת כרגיל כשמעליו עומדת כל הזמן הפריסה ומראה לך מה ייחתך ומה יישאר אחרי ההדפסה.
לדפוס את שולחת בנפרד את הגרפיקה ללא הפריסה (עיצוב מלבני) ואת קובץ הפריסה, ללא הגרפיקה - ממנו הם מכינים סכין מיוחדת בצורה של האריזה.
מה שהדפוס עושה זה להדפיס כרגיל את העיצוב שלך ואח"כ להכניס את האריזות למכונה בה נמצאת הסכין המיוחדת עם השטאנץ שהכנת וחותכת את האריזה כראוי.

• הוסף לסימניות
איזה הסבר ברור ורהוט! :)
תודה רבה מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה