כללי עיצוב אריזות ממתקים

• הוסף לסימניות
אברך תפס יוזמה והחליט "לייהד" את האריזות לממתק מסויים בטעמים שונים של פירות, ולעצב מחדש כדי שיהיה מתאים לחלק בשמחות כגון קריאת שמע בליל הברית, אויפרוף וכדו' לכל אירוע משהו אחר מתאים. ברגע שיביא עיצוב חדש לחברה הם ישנו את האריזות
1] אפשר לראות מוצרים להשראה?
2] כמה לוקחים על דבר כזה?
3] האם אני יכולה לרשום את הטלפון שלי בצד?

• הוסף לסימניות
וואו, זה רעיון מקסים!!
לא נראה לי שאפשר לכתוב את הטל' בצד. על טופי? על ארטיק? לא נראה לי, על האריזה הגדולה שמכילה כמה יחידות, כן, בהחלט.

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
התחלתי לעצב ואשמח מאוד לראות להשראה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1501301:
אברך תפס יוזמה והחליט "לייהד" את האריזות לממתק מסויים בטעמים שונים של פירות, ולעצב מחדש כדי שיהיה מתאים לחלק בשמחות כגון קריאת שמע בליל הברית, אויפרוף וכדו' לכל אירוע משהו אחר מתאים. ברגע שיביא עיצוב חדש לחברה הם ישנו את האריזות
1] אפשר לראות מוצרים להשראה?
2] כמה לוקחים על דבר כזה?
3] האם אני יכולה לרשום את הטלפון שלי בצד?

טוב, כל זה צריך להיכנס במלבן בגודל 7X16 ס"מ וזה נראה לי ממש בלתי אפשרי!
נתקעתי בשילוב בין השמים לוילון, תנו לי רעיון איך לעשות את זה.

קבצים מצורפים

• 1.PNG
    KB 13.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
את השמים והכוכבים אי אפשר לראות מחלון עם וילון?
אבל אנא בלי גניזה.............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1502969:
טוב, כל זה צריך להיכנס במלבן בגודל 7X16 ס"מ וזה נראה לי ממש בלתי אפשרי!
נתקעתי בשילוב בין השמים לוילון, תנו לי רעיון איך לעשות את זה.

מחכה לעצותיכם המחכימות

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי אף חברה לא תייצר אריזות לאירוע ספציפי כמו ברית (שלא לדבר על זה שרוב הבריתות בשריות והקליק חלבי...).

אם כבר לעשות עיצוב שיותר מתאים למגזר, להשאיר אותו כללי שיוכל להתאים למגוון האירועים והפקאעלך.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1504113:
לעניות דעתי אף חברה לא תייצר אריזות לאירוע ספציפי כמו ברית (שלא לדבר על זה שרוב הבריתות בשריות והקליק חלבי...).

אם כבר לעשות עיצוב שיותר מתאים למגזר, להשאיר אותו כללי שיוכל להתאים למגוון האירועים והפקאעלך.
בהצלחה!

ברגע שיביאו עיצוב חדש החברה מסכימה לשנות את האריזות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה