כללי עיצוב אתר לעמותה

• הוסף לסימניות
מאז שגיליתי את נפלאות אתר האינוויז'ן להגשת עיצוב ללקוח בצורה אינטואיטיבית זה מה שאני עושה.
מה דעתכם על העיצוב? זה לא בנוי, זו רק מצגת.
הקישורים פעילים.
אני מגישה את זה מחר כפרוייקט סיום בקורס UX/UI שלקחתי.

עיצוב לדסקטופ:
https://invis.io/3C8K8V3QF

עיצוב לטאבלט
https://invis.io/YA8K8VEVQ

למובייל:
https://invis.io/D38K8V8EY

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה ונקי.
יש כמה באגים שצריך לסדר וכן לשנות את הפאביקון ללוגו העמותה.

• הוסף לסימניות
זו מצגת, זה לא אתר בנוי.
זה אתר שמאפשר להכניס JPG וליצור הוט ספוטס לקישורים

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה גרם לכם לעבור ממקצוע הגרפיקה בו התעסקתם ורכשתם ניסיון רב לתחום בניית האתרים, שגם בו הנכם מפליאים לעשות.
ואיך המעבר לתחום הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;2230476:
אשמח לשמוע מה גרם לכם לעבור ממקצוע הגרפיקה בו התעסקתם ורכשתם ניסיון רב לתחום בניית האתרים, שגם בו הנכם מפליאים לעשות.
ואיך המעבר לתחום הזה?

תמיד אהבתי את התחום הזה של אתרים וגם היה לי בו צורך.
אהבתי את זה יותר מאשר פרינט.
ולמדתי המון, השקעתי המון.

• הוסף לסימניות
בהצלחה תמנה!
עיצוב מקסים כבר אמרתי? נקי וברור ושילוב צבעים נעים לעין.

• הוסף לסימניות
הגשה מקסימה!
העיצוב מאד מתאים ויפה!

• הוסף לסימניות
מרשים ביותר!!
ממש יפה.. הפונטים, התמונות.. הכל...
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
עיצוב מרשים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קלרינט;2231148:
עיצוב מרשים!

אהבתי מאד את הפשטות והסטייל הנקי של הלוגו במבט ראשון,
ומצד שני את התחכום של האותיות המשולבות בו.

את הלוגו דווקא לא אני הכנתי
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה