כללי עיצוב אתר נדל"ן - המשך

• הוסף לסימניות
בעקבות התובנות והערות המחכימות,

שיניתי במעט את העיצוב למשהו פחות עמוס, יותר בהיר..

הצבעים של הבורדו והזהב - זה צבעי הלוגו - ולא ניתנים לשינוי.
המסגרת האפורה מסמלת את גבולות ה 980px.

מה עדיף? שהטקסט על המודולים (הקופסאות עם הפס הזהב) יהיו בלבן או בורדו?

אשמח שוב, לשמוע את כל מה שיש לכם להגיד!

תודה!
:)

קבצים מצורפים

• עיצוב אתר מונטיפיורי.jpg
    1.1 MB · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נראה שהלבן קריא יותר. ואולי כדאי להכהות טיפה את הרקע של כותרות המודולים, שיהיה אף יותר ברור.

• הוסף לסימניות
צבעי הלוגו לא מוצלחים לחברת נדל"ן, וזו כבר לא אשמתך.
אבל זה לא אומר שאת צריכה לקחת את הטעות הזו הלאה, לעיצוב האתר.
נכון שמקובל להתבסס על צבעי הלוגו בעיצוב האתר, אבל אם יש סיבה מוצדקת לא לעשות את זה, עדיף להימנע.
את צריכה לחפש פלטת צבעים הרבה יותר הייטקית ועכשווית.

מעבר לצבעים, מה שהעלית זה מה שאני קוראת "לייאאוט" או "WIREFRAME" של אתר.
בכל אתר שאני מעצבת, אני מתחילה מיצירת גריד לאתר, ואח"כ יוצרת שכבה של ריבועים אפורים שמגדירים את השטחים השונים באתר ומאפשרים להתרשם באופן כללי מהקומפוזיציה שלו.
אחרי שהשכבה הזו קיימת, אני "מלבישה" מעליה בשכבות את העיצוב עצמו.

אצלך כרגע, אני רואה רק את שכבת הלייאאוט ולא את העיצוב עצמו.
לא ניתן להתרשם מעיצוב אתר באמת עד שלא תראי לנו איך נראים טקסטים, באנרים, תמונות ואיך הכל משתלב יחד.

• הוסף לסימניות
העיצוב מאד יפה, ובכל זאת, העיצוב לא חייב להצמד לצבעי הלוגו.
אפשר להשתמש בצבעי הלוגו בעדינות במקומות מסויימים, אבל לא חייב
שכל האתר ייצמד לצבעים האלו. אלו צבעים לא קלים.
אפשר למשל שרק הפסים יהיו בצבע הבורדו הקשה כל כך.
ואולי הכותרות.

בכל אופן, זה יפה גם כך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה