כללי עיצוב אתר נדל"ן

• הוסף לסימניות
אני חייבת את חוות דעתכם על האתר המצורף!
מרוב סקיצות כבר איבדתי את דעתי והכל נראה לי מוזר...

זה אמור להיות עיצוב לאתר נדל"ן, שמשדר מקצועיות ועם זאת חדשנות.. האתר אמור להיות עם סטייל..
צבעי הלוגו הם בורדו, זהב-חום, ולבן.
העיצוב הזה לא מרובע מידי?

הריבוע האפור מראה את גודל האתר (980 פיקסלים), והשאר בעצם יורחב לפי המסך של המשתמש..

כל תגובה תתקבל בברכה! :)

קבצים מצורפים

• עיצוב אתר מונטיפיורי.jpg
    1.3 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הצבעוניות ברקע רבה מדי. חסר אויר.
רב האתרים המקצועיים הם בעלי רקע לבן,- משדר עניניות, מקצועיות.
גם אם את בוחרת לצבוע חלק מן הרקע - לא כדאי למשוך את זה לכל הרוחב,
את יכולה ליצור מלבנים בקצוות מעוגלים רק בשטח המרכזי.
כדאי להתייחס בעיצוב- (גם אם משאירים את השוליים ריקים) בעיקר לאיך נראה האתר בכל רחבו- כי רב המשתמשים כיום משתמשים ברזולוצית מסך גבוהה.

• הוסף לסימניות
העיצוב נקי ומסודר, אבל הוא יותר עיצוב שמתאים לפרינט ולא לאתרי אינטרנט,
כדאי לדפדף באתרי נדלן באינטרנט ולראות מה הולך שם: הגוונים וכו'
קחי גם בחשבון שאם (מן הסתם, או שלא) יהיו באתר תמונות של הדמיות של בניינים מבחוץ וכדו' כדאי להתאים את הצבעים של האתר שישתלבו בו כמו שצריך.
רצוי להתחיל עם אפיון, מהי מטרת האתר, לדוגמא אני רואה שגלריית כתבות תופסת את החלקק המרכזי של האתר, צריך לראות אם זה אכן הדבר הכי חשוב שמתאים למטרת האתר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;611057:
העיצוב נקי ומסודר, אבל הוא יותר עיצוב שמתאים לפרינט ולא לאתרי אינטרנט,
כדאי לדפדף באתרי נדלן באינטרנט ולראות מה הולך שם: הגוונים וכו'
קחי גם בחשבון שאם (מן הסתם, או שלא) יהיו באתר תמונות של הדמיות של בניינים מבחוץ וכדו' כדאי להתאים את הצבעים של האתר שישתלבו בו כמו שצריך.
רצוי להתחיל עם אפיון, מהי מטרת האתר, לדוגמא אני רואה שגלריית כתבות תופסת את החלקק המרכזי של האתר, צריך לראות אם זה אכן הדבר הכי חשוב שמתאים למטרת האתר.

תודה על התגובה!

זה אתר בעיקר לדירות יד שניה באיזור ירושלים והסביבה.

ניסיתי לחפש הרבה באינטרנט, אתרי נדל"ן להשראה.
הופתעתי לגלות ש 99% מהאתרים מזעזעים לגמרי (מבחינה עיצובית). אני לא מדברת על אתרי קבלנים, שזה בד"כ אתרים מושקעים הרבה יותר..

תודה שהערת את תשומת ליבי לגבי הכתבות..

• הוסף לסימניות
מממ.... לוידעת, כל הסקלת צבעים הזאת לא מתחברת לי לנדל"ן.... סורי..
העיצוב עצמו יפה, אבל הוא ממש לא קשור לנדל"ן.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי, חוץ מרקע הכל מאד יפה! אם תשאירי את הרקע לבן, זה יראה טוב.
הצבעים האלה נותנים לי אסוציאציות של אתר למסעדה או משהו אחר שקשור לבישול, לכן עדיף להוריד את הצבעוניות כמה שיותר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה