תודה שורינכתב ע"י סתם;2204219:העיצוב מדהים וחדשני
הייתי רוצה לראות את זה בלייב![]()
תודה! גמנינכתב ע"י blueberry;2204227:מהמם!
אני מאד אוהבת את הקו העיצובי.
נכתב ע"י נעמי.;2204792:אויש
כתבתי לך כזאת תגובה ארוכה ומפורטת, והכל נמחק (העמוד התרענן פתאום)
עייף לי לכתוב הכל שוב.
יהי רצון כאילו...
בגדול, עבודה מצויינת![]()
תודהנכתב ע"י אילוז;2205747:יפה! אהבתי...
תודה! בע"ה בקרובנכתב ע"י בתשבע7;2205759:הצבעוניות יפה מאד.
הגריד מאד ברור ומסודר.
מעניין לראות את האתר נושם![]()
תודה דסי!נכתב ע"י album;2205941:עיצוב מרענן
מחכה לראות אותו זז
בהצלחה
נכתב ע"י רבקהm;2205987:מאוד מאוד אהבתי,
צבעים יפים, עיצוב מתוק!
[נכתב ע"י wald;2206077:גיטי, את מוכשרת!!!
וכל מילה נוספת מיותרת...
תודה! כיף לשמוע.נכתב ע"י אפרת 10;2206085:ממש מיוחד!
עיצוב נקי ועדכני
הי אני אשמח שתפני אלי באישינכתב ע"י bekki;2207085:כמה את לוקחת על עיצוב ובניית אתר תדמיתי/ מכירתי
נכתב ע"י אברך;2208077:מקסים!
קצת מפריע לי שהמילים 'אתרים מומלצים' לא ממורכזים ביחס לשורה שתחתיהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים