כללי עיצוב אתר

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את דעתכם על עיצוב האתר הנ"ל: http://fusion-studio.co.il/
בחלק מהעבודות בתיק העבודות ישנן תמונות נשים!
כל הערה תתקבל בברכה,
יום טוב, מוצלח ופורה!

• הוסף לסימניות
באופן כללי: יפה מאוד ומרשים!!

בקטנה: החבילת זהב לא נראית זהב (אצלי בכל אופן)
בלקוחות ושירות המלבן השמאלי קטן מדי בשביל שורות המייל, וכן העיצוב הבלון של של הלקוח לוקה בחסר.

לא עברתי על הכל, אבל בסך הכל עושה רושם מצויין ומזמין.

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;398649:
באופן כללי: יפה מאוד ומרשים!!

בקטנה: החבילת זהב לא נראית זהב (אצלי בכל אופן)
בלקוחות ושירות המלבן השמאלי קטן מדי בשביל שורות המייל, וכן העיצוב הבלון של של הלקוח לוקה בחסר.

לא עברתי על הכל, אבל בסך הכל עושה רושם מצויין ומזמין.

הצלחות!
אלה אכן הדברים שעדיין לא תוקנו :)

• הוסף לסימניות
אתר ממש חמוד ומזמין..
הפריע לי שכל הטקסט ובכלל כל האתר מאווד קטן!
ושבתפריט הימני רק באפשרות הראשונה נפתחת הגלריה, ובכל השאר מידע על החבילות...
מומלץ לדעתי לעשות את כולם אותו הדבר, ולהוסיף קטגוריה-תיק עבודות..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברק09;398635:
אשמח לשמוע את דעתכם על עיצוב האתר הנ"ל: http://fusion-studio.co.il/
כל הערה תתקבל בברכה,
יום טוב, מוצלח ופורה!
בעיני הטקסט קצת בהיר מדי בדף הראשון.

• הוסף לסימניות
אתר חמוד ויעיל להפליא.
חסר לי כאן ה"ויץ" שיצור בידול מהמתחרים, אם כי אני חייב לחלוק תובנה / תחושה:
אף לקוח לא מגיע "על עיוור" דרך / רק בגלל אתר החברה. מן הסתם ברר ושמע משהו לפני, וקפץ להציץ בחלון הראווה - אתר החברה. כדאי מאד שיהיה משהו שיתפוס אותו שם.

גילוי נאות: כותב השורות מעריץ קשות את פותח האשכול.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;398668:
אתר חמוד ויעיל להפליא.
חסר לי כאן ה"ויץ" שיצור בידול מהמתחרים, אם כי אני חייב לחלוק תובנה / תחושה:
אף לקוח לא מגיע "על עיוור" דרך / רק בגלל אתר החברה. מן הסתם ברר ושמע משהו לפני, וקפץ להציץ בחלון הראווה - אתר החברה. כדאי מאד שיהיה משהו שיתפוס אותו שם.

גילוי נאות: כותב השורות מעריץ קשות את פותח האשכול.
לטענת הבעלים של האתר הבידול העיקרי הוא באיכות המוצר ובמחיר שהלקוח מקבל. זה מה שאמור למשוך את הלקוח להישאר באתר ולבדוק הלאה.
בהמשך יעודכנו גם האתרים במחירים האחרים. אני לא עיצבתי את האתר הנ"ל רק יעצתי בתהליך :)
מר הרשל'ה המוכשר ומכובד איך זה שלוקח 4 ימים לאסוף את הילדים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;398653:
אתר ממש חמוד ומזמין..
הפריע לי שכל הטקסט ובכלל כל האתר מאווד קטן!
ושבתפריט הימני רק באפשרות הראשונה נפתחת הגלריה, ובכל השאר מידע על החבילות...
מומלץ לדעתי לעשות את כולם אותו הדבר, ולהוסיף קטגוריה-תיק עבודות..
בהצלחה!
תיק העבודות נמצא ב"אתרי אינטרנט", אלו עבודות שרלוונטיות ללקוחות הפוטנציאלים של החברה שמתעסקת באתרי אינטרנט.

• הוסף לסימניות
אכן כן מעוצב להפליא. רק חבל שהכל כל כך קטן ומאמץ את העין. תרווח קצת, המחיר הוא לא לפי אינצ'ים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה