כללי עיצוב אתר

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על עיצוב אתר של חנות וירטואלית
בלי אנימציה, עיצוב של כ-3 דפים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
3,000 ומעלה. כמובן תלוי כמה נסיון יש לך בעיצוב אתרים...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נראה לי מחיר מוגזם...
אני לוקחת 600 ש"ח על דף הבית, כל עמוד נוסף 100ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;533245:
נראה לי מחיר מוגזם...

המחירים שלך לא תואמים את המקובל בשוק.
לפרינט ולאינטרנט סקאלות מחירים שונות.

החשיבה של "כל עמוד נוסף X ש"ח" היא גם חשיבה שמאוד מתאימה לפרינט.
באינטרנט לא מעצבים עמודים, מעצבים תבניות שאח"כ אפשר ליצור לפיהן אינספור עמודים. התבניות עצמן צריכות להיות מתומחרות גבוה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;533245:
נראה לי מחיר מוגזם...
את באה להגיד לי שלוקח לך לעצב אתר לא יותר מ5 שעות???
זה לא נשמע רציני...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki;533223:
3,000 ומעלה. כמובן תלוי כמה נסיון יש לך בעיצוב אתרים...
בהצלחה

צודקת! אם את מעצבת ולא עוד איזה מתכנתת שבונה אתרים בנאליים-אלו המחירים!

• הוסף לסימניות
הכל תלוי, "המכיר את מקומו"
כל אחד צריך לתמחר לפי הכרת יכולתו ונסיונו, זה המחירים שהוגן מצידי לקחת
מי שהיא סופר, והיא יודעת שהעבודות שלה מצדיקות מחיר גבוה, למה לא?
(בקשר לעמודים פנימיים, 100 ש"ח זה 'בגדול', ז"א אם הדף הפנימי מאוד מורכב, המחיר משתנה וכן להפך (אם מדובר רק בטופס הצטרפות, צור קשר וכדו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;533310:
הכל תלוי, "המכיר את מקומו"
כל אחד צריך לתמחר לפי הכרת יכולתו ונסיונו, זה המחירים שהוגן מצידי לקחת
מי שהיא סופר, והיא יודעת שהעבודות שלה מצדיקות מחיר גבוה, למה לא?
(בקשר לעמודים פנימיים, 100 ש"ח זה 'בגדול', ז"א אם הדף הפנימי מאוד מורכב, המחיר משתנה וכן להפך (אם מדובר רק בטופס הצטרפות, צור קשר וכדו')

אבל תחשבי על זה להפך:

אם תקחי יותר, יהיה לך יותר פנאי להשקיע בעיצוב, בקונספט, ביצירת שפה עיצובית ייחודית, אייקונים יחודיים, התבוננות מעמיקה ברפרנסים לצורכי השראה, טכניקות ייחודיות וכו'.
אם את לוקחת סכומים כ"כ נמוכים, האפשרות היחידה שאת מותירה לעצמך, כדי להשאיר את זה כדאי כלכלית, היא "לתקתק" אתר גנרי, בסיסי מאוד, אולי כזה שנראה טוב אסתטית אבל לא מעבר לזה.

כלומר - במקרה הזה הלקוח רק ירוויח מהעלאת המחיר.

• הוסף לסימניות
איך יכולה להיות חנות וירטואלית עם רק 3 עמודים? יש עמוד הבית, ויש עמוד אודות, ויש עמוד מוצרים וקטגוריות, ואחר כל לכל קטגוריה עמוד, ולכל מוצר עמוד משלו.

גם אם יש רק סוג אחד של מוצרים, צריך רשימה כללית, ולכל מוצר עמוד משלו.

אם ביקשו רק 3 עמודים זה מוזר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה