כללי עיצוב בסגנון ברסלב

• פותח הנושא 22
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
טוב לא ממש קראתי פה את כל התגובות,
אבל כחסיד ברסלב דורי דורות וכמעצב לברסלב מידי פעם אני יכול להציג כמה פרמטרים:
1. קהל הירושלמי, בני ברק, וכו' -סגנון חסידי אבל לא עמוס
2.קהל בעלי תשובה, או נ נח, - סגנון לא מושקע/ מופרע
3.צפתיים, והסביבה- סגנון חסידי מעודן או מצוייר,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;1076194:
2.קהל בעלי תשובה, או נ נח, - סגנון לא מושקע/ מופרע
אני מעצבת לברסלב ולא מדי פעם אלא באופן קבוע ולא יודעת איך הסקת את זה, אני מצרפת דוג' לספרי קרן רבי ישראל דב אודסר ואם זה מופרע ולא מושקע הלוואי שאעצב מופרע ולא מושקע (זה לא עיצוב שלי כמובן, שלי לא ברמה הזו, אבל להמחשה)

מה שכן יש אנשים שיודעים קצת פוטושופ ואין להם ידע בעיצוב בכלל והם מוציאים מדבקות וכאלה, אולי לכן חשבת, אבל גם להם יש תפקיד וקהל יעד...

קבצים מצורפים

• ספרים.png
    KB 484.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
קודם כל אין מילים, ממש תודה לכולם זה עזרה עצומה....
כמעט סיימתי לעצב אולי אני אעלה א"ז...
אני מסכימה ע"ז שזה תלוי בקהל יעד
אבל סתם מעניין אני מכירה המון ברסלבים (ומעריצה שלהם...)
ברור שגם בתוכם יש סגנונות, אבל על הרוב אני יכולה להגיד שהם
לא חסידים כבדים, הם אנשים פשוטים, זורמים עם כל אחד,
נראה לי שלא מתאים להם מידי פאר ויוקרה, אלא עיצוב יותר קליל, ציורי, קצת מעניין, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה