כללי עיצוב בקנה מידה קטן

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב כרזה בגודל 100*50 ובניתי אותה בגודל 50*25 ברזולוציה של 300 DPI. זה ייצא מפוקסל? אמרו לי ש-300 זה לא מספיק... זה נכון?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי בגודל הזה 300 הספיק מצוין אולי יש לך בעיה אחרת

• הוסף לסימניות
300 DPI לפי הקנה מידה שעשית, זה אומר שיצא לך בסוף, בהדפסה 150 DPI, תבדקי בדפוס שאת מדפיסה, כמה הם מבקשים, זה נראה לי קצת גבולי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דבורה127;1163274:
300 DPI לפי הקנה מידה שעשית, זה אומר שיצא לך בסוף, בהדפסה 150 DPI, תבדקי בדפוס שאת מדפיסה, כמה הם מבקשים, זה נראה לי קצת גבולי

25*50 ביחס ל50*100 זה 1/4 ולא 1/2 (חצי באורך, חצי ברוחב)
ולכן זה יוצא רזולוציה של 75 (=רזולוציה שמתאימה למסך, לא להדפסה, אלא אם רואים את ההדפסה רק מרחוק ממש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1163299:
25*50 ביחס ל50*100 זה 1/4 ולא 1/2 (חצי באורך, חצי ברוחב)
ולכן זה יוצא רזולוציה של 75 (=רזולוציה שמתאימה למסך, לא להדפסה, אלא אם רואים את ההדפסה רק מרחוק ממש)
זה לא חצי??
בדפוס אמרו לי שזה גבולי, מישהי שמדפיסה ככה אמרה לי מנסיון שזה בסדר.
משנה שזה בדפוס דיגיטלי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1163302:
זה לא חצי??
בדפוס אמרו לי שזה גבולי, מישהי שמדפיסה ככה אמרה לי מנסיון שזה בסדר.
משנה שזה בדפוס דיגיטלי?

זה חצי באורך וחצי ברוחב, סה"כ - 1/4 (תנסי לשים ריבועים באילוס, תראי שזה מה שיוצא)
בשביל להגיע לחצי מהגודל שלך זה בערך 37.5 * 75
בד"כ הדפסות בגודל הזה (בהדפסות יחידות) זה בדפוס דיגיטלי
אם זה מאד משמעותי לך את יכולה לבקש מהם להדפיס חלק אפילו בדף A3 (כמובן בגודל האמיתי) כדי שתראי כמה איכותי זה יוצא,
אם את מדפיסה כמות - כמובן שאפשר לבקש הדפסת דוגמא אחת
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה