כללי עיצוב דיסק מזכרת חתונה

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
דחוף לי עד מחר

• הוסף לסימניות
התפשלת כמו שאני התפשלתי :)(הטישטוש לא מספיק חזק, רואים טוב את הכיתוב)
עיצוב חמוד, הייתי משנה את הפונט, ואת צבע הרקע.

• הוסף לסימניות
לאיזה צבע רקע?

ולאיזה פונט?

• הוסף לסימניות
הצבע ברקע לא יוקרתי כיאה לחתונה לך על צבעים יוקרתיים- שחור סגול לבן פנינה תורכיז כהה וכו'

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

תודה

• הוסף לסימניות
יותר טוב,תנסי צבע שחור/לבן,
את התמונה של הזר תגדילי קצת כי רואים את הקצוות של השולחן...

• הוסף לסימניות
באיזה צבע מתאים לכתוב את הקרדיטים?

נראה לי אלך על רקע בורדו.

• הוסף לסימניות
שוב, תחליפי את צבע הרקע וכן את צבע המלל, ירוק לא קשור לפה

• הוסף לסימניות
למה זה משתלב יופי עם הפרחים

רקע שחור לא היה נראה טוב.
לאיזה צבע לשנות?

• הוסף לסימניות
הכיתוב הירוק מדי זוהר. הרקע בסדר גמור.

בכל מקרה, זה הרבה יותר יפה מהדיסק שחולק בחתונה שלך :)

• הוסף לסימניות
אתם עובדים על cmyk או RGB? כי נשמע הירוק הזה זרחני מידי ל cmyk
הרקע יפה אבל אין קשר לירוק אולי לבן אולי שחור אבל ודאי לא ירוק

• הוסף לסימניות
אני עובדת על CMYK

והחלפתי את הרקע לבורדו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחיה בד;554146:
והחלפתי את הרקע לבורדו

אז אם כך, תגדמי את הצבע הירוק אם מופיע לידו ! סימן שאסור להשתמש בזה כלומר זה לא צבע שיוצא ככה הדפסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה