כללי עיצוב דיסק ניגוני מודז'יץ חדש - ימים נוראים

• הוסף לסימניות
העיצוב לא חסידי בעליל כמו בדיסק הקודם למי שזוכר אשמח לשמוע את חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• חוברת לדיסק 1.jpg
    KB 440.7 · צפיות: 27
  • דיסק.jpg
    KB 422.9 · צפיות: 25
  • חוברת לדיסק3.jpg
    KB 958.2 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
עצוב מיוחד!
שאלה: החומר המוסיקלי בדיסק מבוצע בכלי נשיפה (כמו קרן יער, או מה שזה, שבתמונה?) או שסתם נבחר הכלי כאלמנט עיצובי?

• הוסף לסימניות
כמו הקודם, גם העיצוב הזה מקסים. משכנע לשמוע.

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה רק שבדיסק עצמו כל היופי יהרס בגלל החור של העיגול שנופל בדיוק על הכלי.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם, הקרן יער הינה אלמנט עיצובי בלבד

אגב, הדיסק הינו פנימי ואינו מופץ לחנויות (למרות בקשתם של גל פז) הוא מיועד למנויים

• הוסף לסימניות
העיצוב לכשעצמו יפה ונעים לעין, אך לא נראה מתאים לימים נוראים... הכלי לא מתאים בכלל...

• הוסף לסימניות
פלרמוני ויפה לדיסק כשלעמו אבל אין פה שום דבר שקשור לימים נוראים
מה גם שהדיסק לא הולך להיות פילארמוני או משהו דומה כך ש... הוא קצת מפוספס

• הוסף לסימניות
הודעה כפולה
הפעם אני בטוח שמי שאשם זה webkit אני כבר משתמש עם שלושה דפדפנים שונים שהמכנה המשותף של כולם זה webkit (בכל אופן אני יבדוק עוד אחד את konqueror)

• הוסף לסימניות
הדיסק הינו חלק מסדרה תיעודית של ניגונים ישנים, בכוונה תחילה לא כללתי בעיצוב מוטיבים הקשורים לימים נוראים, כפי שבדיסק הקודם לא הכנסתי מוטיבים של שבת
זהו סגנון עיצוב מסוים

• הוסף לסימניות
איתמר, בסוף עוד תיהיה חסיד מודזיץ'....

• הוסף לסימניות
הכיוון יפה, נקי
אם אני זוכרת נכון, הדיסק הקודם היה עם קטע מכינור ברישום ולא כתמונה - וזה מה שהיה מאד מיוחד.
לענ"ד יותר נכון להמשיך בקו הזה.
וכמו שכתבו לפני - שייך להשתמש בכלי הנגינה הזה רק אם הוא מופיע בפנים בנגינה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
שימו לב שתמונת האדמו"ר שליט"א "נהפך" מימין לשמאל.
רואים את זה ע"י סגירת החליפה שכידוע אצל חסידים הקפידו מאד לסגור ימין על שמאל ובתמונה רואים שהשמאל מכסה את הימין.
מומלץ לטפל בעניין זה.

• הוסף לסימניות
קצת קשה לקרוא את שם הדיסק, האם הוא "מגנזי אוצרות - ניגוני מודזיץ"?
ממבט ראשון הוא נקרא "מגנזי ניגוני אוצרות מודזיץ". או שזה אולי השם האמיתי?...

• הוסף לסימניות
יפה כרגיל.

נראה לי עדיף לשנות את צבע הרקע
לגוון שיתחבר לכלי הנשיפה

• הוסף לסימניות
פיקס!
מהמם כמו תמיד.

• הוסף לסימניות
רמה מעולה של עיצוב!!!

מרשים מאוד!

התחברתי מאוד לעיצוב/עימוד החוברת.

כמו שאמרתי לך, הייתי אולי מנסה צבע רקע קצת יותר כהה.

הסתכלתי בדיסק הקודם שעשית להם וממש נעתקו המילים מלתאר את היופי שלו!

• הוסף לסימניות
פצצה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה