כללי עיצוב דיסק

• הוסף לסימניות
תנו את דעתכם....

קבצים מצורפים

• מהלב2.pdf
    KB 527.4 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
יפייפה
ממש מוצלח

• הוסף לסימניות
יפייפה
ממש מוצלח

• הוסף לסימניות
ממש יפה !
אהבתי את הלב... והשילוב המיוחד בצבעים,
אולי כדי להוסיף בכיתוב עוד כוכב כמו בב' שלא יראה קצת תקוע?
באופן ככלי הוא פשוט מושלם!!!
אהבתי!

• הוסף לסימניות
מקסים!

• הוסף לסימניות
תודה

נכתב ע"י s12d12;440717:
תנו את דעתכם....
אני בטוחה שאתם יודעים מה זה לקבל דעות, מחמאות טובות, במיוחד מגרפיקאים = מחזק ומעודד, תודה.

• הוסף לסימניות
כיוון עבודה טוב עם אופציה להמשך מושלם
לקחת את ה"הערות" ב- :)

הייתי מגדילה את הלב ואולי חותכת ממנו חלק
ומיישרת את הכתב

המון הצלחה !

• הוסף לסימניות
יפה ונקי.
המשפט סינגל צריך להיות ישר ולא להמשיך עם העקמימות של הכל.

• הוסף לסימניות
מהמםםםםםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
מאד יפה ומקצועי אך האותיות לא סימטריות.
ובכלל תנסי אולי להפוך שזה יהיה ישר?

• הוסף לסימניות
לי אישית קצת קשה שהכוכבים הם כמו צלב... במיוחד אלה שהוגדלו או שעברו עיבוי- בעיניי זה ממש בולט.
מצטרפת למי שכתב/ה ליישר את הכתב, או לפחות את הסינגל, ולהוסיף עוד איזה כוכב או שנים בטקסט...
אבל בלי קשר-הלב עשוי ממש יפה... אהבתי. גם את הכחול... (אולי פונט קצת אחר?? לא יודעת... לא משך אותי במיוחד לקרוא אלא התמקדתי על הלב....)
במבט נוסף- ליישר את הסינגל כו', ולשים שם את משך השיר... זה נראה לי לא שייך בכלל(!!) לשם השיר ושם המבצע....
הכתב קצת ישר ודק מדי לטעמי האישי, הייתי עושה משהו קצת יותר עם נוכחות לפחות לשמות, מעוגל קצת, או מיושר לגמרי, כמו של שלטים של פעם.:rolleyes:

• הוסף לסימניות
יש בעייה ב- לב

ביקשו ממני שלא יהיה לב.... מה אתם אומרים על זה?

קבצים מצורפים

• מהלב2.jpg
    KB 303.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
יותר מוצלח לטעמי, אפשר לומר-מושלם. :)

• הוסף לסימניות
באמת יותר יפה... הכוכב על ה'ב' באדום? אם כן, אני לא בטוחה שזה מתאים ככה (אלא אם כן הלקוח ביקש...) ולא שקלת להוסיף עוד איזה כוכב על האותיות? שיהיה יותר עם כוונה, ולא שבטעות שכחת למחוק כוכב ש"נפל" לך על המילה... ;)

• הוסף לסימניות
אכן ליותר יפה...
החוצניקים מאוד מקפידים על הלב... זה הרי סל מאוד גויי
הייתי כותב את השם של דביר קצת יותר למטה...
שלא יהיה שם מידי ריק
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה