כללי עיצוב דיסק

• הוסף לסימניות
החיבור ברקעים טיפה מפריע

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת למה אין לי אפשרות לערוך את ההודעה שוב כדי להחליף את התמונה.
לגבי הרקע, יש את התויים שקשורים לשירים שנמצאים בדיסק
המילה שבת חייבת להיות יותר גדולה משם החיידר כי זה הנושא

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

• הוסף לסימניות
או עכשיו זה נראה טוב!
נ.ב.רואים יותר את שם תלמוד התורה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים, (אין לי אפשרות ללחוץ על כפתור התודה)

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה

• הוסף לסימניות
אחרי שכבר כתוב במפורש את שם החיידר בהודעות הראשונות, את יכולה להסיר את הטשטוש, זה כבר במילא לא רלוונטי.... :)
לעניין העיצוב, השני כמובן, ממש ממש יפה.
ולעניין התודות, תפני לרימון/אתרוג/נתיב או מי שלא תיהיה חברת הסינון שלך.....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהה, אני שומעת, נשקול את זה (אין לי אפשרות להוסיף סמיילי, אין לי אפשרות ללחוץ תודה, אין לי אפשרות לערות ת'הודעה, מה יכולה להיות הבעיה????)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;552306:
ולעניין התודות וכל השאר, תפני לרימון/אתרוג/נתיב או מי שלא תיהיה חברת הסינון שלך.....
בהצלחה!
עיין ערך....

• הוסף לסימניות
עובד!!!!:)

• הוסף לסימניות
הם בחרו את הראשון :( עם קצת שינויים
(אני גם אהבתי את השני)

• הוסף לסימניות
סופי :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה