- הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות לעיצוב של דירת חתן וכלה כשהם חוזרים מהחתונה...
תודה מראש לכל העונים!
תודה מראש לכל העונים!
ובכלל לא בטוח שיהנו לגלות שבכל פינה אפשרית חיטטו להם...משהו פשוט וממש ממש כיף!!!
לקנות מלא כיפכפים, פסק זמנים ומקופלות קטנים, ( אבל ממש מלא), או כל ממתק קטן ושווה אחר,
ולהחביא בכל פינה אפשרית בבית, מעל ארונות, בתוך בגדים מקופלים, בתוך מגרות, בתוך כלי מטבח, ארגזי מצעים, וכיד הדמיון הטובה...
החתן והכלה אפילו כמה חודשים אחרי החתונה ממשיכים למצוא הפתעות ברחבי הבית וזה ממש ממש כיףףף.......![]()
עד פסח יש זמן......... העכברים כבר יאכלו את כל הכיפכפיםזהרות מחמץ לפסח!!!
אוי לא... ככה להיכנס לקישקעס??משהו פשוט וממש ממש כיף!!!
לקנות מלא כיפכפים, פסק זמנים ומקופלות קטנים, ( אבל ממש מלא), או כל ממתק קטן ושווה אחר,
ולהחביא בכל פינה אפשרית בבית, מעל ארונות, בתוך בגדים מקופלים, בתוך מגרות, בתוך כלי מטבח, ארגזי מצעים, וכיד הדמיון הטובה...
החתן והכלה אפילו כמה חודשים אחרי החתונה ממשיכים למצוא הפתעות ברחבי הבית וזה ממש ממש כיףףף.......![]()
תלוי מי הוא זה שמחביא, אצלי זה היה חברות טובות וממש לא הזיז לי...אוי לא... ככה להיכנס לקישקעס??
ולחתן?!?! שאלת אותו?תלוי מי הוא זה שמחביא, אצלי זה היה חברות טובות וממש לא הזיז לי...
כולם פה עסוקים בלדחות את הרעיון של ההחבאות...גם אותי ממש דוחה הרעיון של ההחבאות...
ולא ברור איך עדיין לא הוזכר כאן הרעיון הידוע של עוגה עם כיתוב "התחתנתם? תאכלו אותה!"...![]()
אני עדיין לא מבינה מה רע...כולם פה עסוקים בלדחות את הרעיון של ההחבאות...
נהנה מאוד גם כן...ולחתן?!?! שאלת אותו?
גם אנחנו עשינו את זהאחד הקלאסיים זה לפתח להם תמונה שלהם מהחתונה על קאפה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים