כללי עיצוב הזמנה לחתונה

• הוסף לסימניות
התבקשתי לעצב הזמנה לחתונה של אחותי בע"ה,
וכיון שזו הפעם הראשונה שלי אני צריכה את עזרתכם:
א. רציתי לדעת אם יש תוכנה שעדיף לעצב בה את ההזמנה.
ב. עד כמה שידוע לי אמורים לתת לבית דפוס את הכיתוב בשחור לבן, האם זה נכון? ואם כן, מה קורה עם עניין של גוונים שונים?
ג. אם מדובר בהזמנה מתקפלת בגודל 25*17.5 (גודל מלא), צריך להשאיר שוליים קטנים או שאין צורך?
ד. באופן כללי אם יש משהו חשוב שאני צריכה לדעת לצורך העניין, אשמח אם תוכלו להוסיף.

תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
א. באינדיזיין או באילוסטרייטור הכי טוב ע"מ למקם את הכיתוב בצורה טובה.
ב. כדאי להפוך הכל לשחור לבן.
ג. תמיד כדאי להשאיר בערך 2-3 מ"מ לחיתוך מכל כיוון
ד. ניתן לעצב את המסגרת או העיטור בתוכנה אחרת ולהעביר בpdf.
בסיום לעשות convert לכל הטקסטים.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי אינדיזיין ואילוסטרייטור בהישג, כרגע רק פריהנד ופוטושופ. להשתמש באחד מהם או שכדאי לחפש את מה שהמלצת?

• הוסף לסימניות
פריהנד גם הוא טוב הוא כמו אינדיזיין לגבי עימוד וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה