כללי עיצוב הזמנה

• הוסף לסימניות
איזה אלמנט, לדעתכם, הכי מתאים\יפה להשתמש לעיצוב ההזמנה? :confused:
תודה מראש לכל המגיבים

קבצים מצורפים

• הזמנה.jpg
    KB 394.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
העמוד עם התפילין לדעתי מוצלח מאוד ומקובל לבר מצוה

• הוסף לסימניות
קשה מאד מאד להתרשם בצורה כזו.

כדאי להעלות 5 הזמנות, מאשר הזמנה אחת עם חמש אלמנטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;629744:
קשה מאד מאד להתרשם בצורה כזו.

כדאי להעלות 5 הזמנות, מאשר הזמנה אחת עם חמש אלמנטים.
למרות זאת, אשמח אם יענו לי- הנושא זה לא המיקום אלא האלמנט עצמו, העליתי גם את ההזמנה בשביל התרשמות כללית.

• הוסף לסימניות
יפה אוד
היה נית להוסי רצעות לתפילין
הייתי מוריד את התמונות מסביב
ושם במקומו איזה אלמנט אחד פינתי

• הוסף לסימניות
חוות דעתכם תעזור לי מאד מאד. אני מחכה...

• הוסף לסימניות
2 הכי מקובל-אבל הוא מעט בנאלי.
אולי ניתן להשתמש ב1 שיהוה רקע כמו 2 ולהוסיף שם את התפילין. מומלץ מאד להוסיף להן קצועות (יש כאן הרבה בפורום....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;629895:
2 הכי מקובל-אבל הוא מעט בנאלי.
אולי ניתן להשתמש ב1 שיהוה רקע כמו 2 ולהוסיף שם את התפילין. מומלץ מאד להוסיף להן קצועות (יש כאן הרבה בפורום....)
רעיון מצוין, תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה