כללי עיצוב הזמנות

• הוסף לסימניות
אני מעצבת עכשיו פעם ראשונה הזמנה ויש לי כמה שאלות בנושא זה::confused:
  1. האם צריך לדבר מראש עם הדפוס על הגודל וצורת הקיפול האפשריים מבחינתם או שאפשר לבחור כל גודל וקיפול שרוצים?
  2. האם צריך לסמן ביגים ושטנצים, או מספיק לומר בע"פ?
  3. האם הדפוס לוקח כסף גם על העיצוב או שזה חלק מהעיסקה של הדפסת ההזמנות?
  4. בכמה זה מייקר לעשות הדפסה דו צידית?(ז"א לא להשאיר את הצד החיצוני ריק)
כל מידע בנושא יעזור לי. תודה מראש לכל המפנים מזמנם בשבילי.:)

• הוסף לסימניות
דפוס שימל הזמנות לשמחות, שלום!
על ראשון, ראשון ועל אחרון, אחרון... ככה זה אצלנו:
1. כדאי לדבר מראש על הגודל וצורת הקיפול האפשריים כדאי לדעת מהו הסטנדרט. תמיד אפשר, בתוספת תשלום, לעשות כל גודל וקיפול שרוצים.
2. אין צורך לסמן ביגים ושטנצים, מספיק לומר בע"פ, אך שהקובץ יעמוד במבחן התוצאה...
3. העיצוב הוא חלק מהעיסקה של הדפסת ההזמנות. (באם מביאים מוכן - המחיר זהה!)
4. עלות הדפסה דו צידית: 35 ש"ח לכל 1000 הזמנות. (לכמות קטנה מזו - מחיר קטן מזה...)
5. מחיר ההזמנות: 100 הזמנות ראשונות - 155 ש"ח. כל מאה נוספות: 27 ש"ח. הדפסה בצבע (לא בשחור): תוספת 20 ש"ח ל-1000 הזמנות. הדפסה דו צידית: תוספת 35 ש"ח לכל 1000 (לעיל סעיף 4...)
6. מספרנו הוא 03-6182547.
7. המון מזל טוב, המון הצלחה!!!

• הוסף לסימניות
לגבי סעיף 1,
הכל אפשר אבל תלוי מה גודל המקסימלי של הנייר שהמכונה מסוגלת להדפיס.(זה בערך 33*48 למכונות מקצועיות)וע"פ זה מחשבים כמה הזמנות ניתן להכניס בגודל הנ"ל ואז ניתן לקבוע מחיר.
לגבי סעיף 2,
בשביל למנוע אי הבנות מומלץ לסמן וגם לומר בע"פ.
לגבי סעיף 3,
ברוב בתי הדפוס בריכוזים החרדים לא גובים תשלום נוסף על העימוד.
לגבי סעיף 4,
בכל מקום המחיר שונה, לכן מומלץ לברר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה! עזר לי מאד!!!
איפה ממוקמים דפוס שימל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאוצה;626540:
תודה רבה רבה! עזר לי מאד!!!
איפה ממוקמים דפוס שימל?
ברחוב אבן גבירול בבני ברק
מי הגרפיקאית שמה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה