Elementor עיצוב השתנה באתר כנראה בעקבות עדכון תבנית הלו אלמנטור

• הוסף לסימניות
מה אני עושה כעת?
האם יש דרך לשדרג אחורה כדי להחזיר את העיצוב הקודם, או שזה אבוד?

מה הדרך הנכונה והקלה לעשות בשביל שזה לא יקרה שוב? אני מבנית תבנית בת, אבל איך בדיוק?

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
ראשית כדאי לוודא שהמשכתם עם תבנית הלו הבסיסית ולא החלפתם ל"הלו ביז" החדשה

• הוסף לסימניות
באג ידוע
אלמנטור ← כלים ← Elementor Cache - "נקה קבצים ונתונים" ← שמור שינויים

• הוסף לסימניות
מה אני עושה כעת?
האם יש דרך לשדרג אחורה כדי להחזיר את העיצוב הקודם, או שזה אבוד?

מה הדרך הנכונה והקלה לעשות בשביל שזה לא יקרה שוב? אני מבנית תבנית בת, אבל איך בדיוק?

תודה רבה.
קודם כל אם באמת היו שינויים וזה לא רק קאש לא נקי - את תמיד יכולה לשחזר גיבוי אחורה ולהחזיר את האתר לגרסה הקודמת שלו.
אבל זה לא מומלץ, תבניות לא מעודכנת הן פרצת אבטחה.
אם וידאת שעדכנת את אותה תבנית, וזה לא מסתדר לך בניקוי קאש (תוודאי שניקית קאש מכל המקומות), עדיף לך לעדכן את מה שהשתבש ידנית.

• הוסף לסימניות
ראשית כדאי לוודא שהמשכתם עם תבנית הלו הבסיסית ולא החלפתם ל"הלו ביז" החדשה

בדקתי. יש לי רק תבנית אחת של הלו אלמנטור.

באג ידוע
אלמנטור ← כלים ← Elementor Cache - "נקה קבצים ונתונים" ← שמור שינויים

עשיתי אכן ניקוי כזה, וחלק מהדברים חזרו להיות מוצגים טוב.

קודם כל אם באמת היו שינויים וזה לא רק קאש לא נקי - את תמיד יכולה לשחזר גיבוי אחורה ולהחזיר את האתר לגרסה הקודמת שלו.
אבל זה לא מומלץ, תבניות לא מעודכנת הן פרצת אבטחה.
אם וידאת שעדכנת את אותה תבנית, וזה לא מסתדר לך בניקוי קאש (תוודאי שניקית קאש מכל המקומות), עדיף לך לעדכן את מה שהשתבש ידנית.

אני לא רוצה לשחזר אחורה.
עיקר השאלה שלי איך הדרך הקלה למנוע את זה בעתיד.
הבנתי שאני עושה את זה על ידי תבנית בת, אבל גם בתבנית בת אני יודע שלפעמים זה קורה, וכן הבנתי שיש כמה שיטות איך לעשות זאת, כדי שלא יפגע במהירות או בעדכון של האתר.
איך מומלץ לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
יש למישהו הדרכה על איך לעשות תבנית בת בצורה המקצועית ביותר?

• הוסף לסימניות
יש למישהו הדרכה על איך לעשות תבנית בת בצורה המקצועית ביותר?
צריך לקחת בחשבון שתבנית בת צורכת יותר משאבים, זה משמעותי כאשר מבצעים שינויים בעמוד ומנקים את המטמון

• הוסף לסימניות
אז עדיף לא לעשות תבנית בת? אז איך אני שומר על העיצוב של האתר, כמו צבעים גלובלים ועוד, שלא ידרסו בעדכון התבנית?

• הוסף לסימניות
אז עדיף לא לעשות תבנית בת? אז איך אני שומר על העיצוב של האתר, כמו צבעים גלובלים ועוד, שלא ידרסו בעדכון התבנית?
ניסיתם ליצור הגדרות גלובליות באלמנטור?
למתקדמים - ערכי CSS אפשר לשמור בתור var

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה