כללי עיצוב והדפסת הזמנות לחתונה

• הוסף לסימניות
לגבי העיצוב:
יש פוסקים שמחמירים לא לזרוק כתב דפוס, ולכן בקשו ממני לעצב הזמנה עם פונט כתב יד, השאלה שלי איזה פונט של פנטביט יכול להתאים להזמנה שתראה מכובדת.

לגבי הדפוס:
איפה בבני ברק מומלץ להדפיס 1000 הזמנות במחיר זול?

• הוסף לסימניות
הבעיה זה פונט אשורי

• הוסף לסימניות
את יכולה להשתמש בכתב רש"י, או דומיו (כמו האהלק-רש"י של פונטביט או תמר של פונטייפ).
לחילופין, אפשר פשוט לבקש ממישהו עם כתב יפה במיוחד לכתוב, ואחר כך לערוך בPS.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוקירייטר;501468:
הבעיה זה פונט אשורי
בטעות נלחץ לי על הפעמון...
מה ז"א כתב אשורי?

• הוסף לסימניות
האם בבתי דפוס לוקחים תוספת מחיר על הגרפיקה? אם כן, כמה?

• הוסף לסימניות
תלוי אם יש בקשות מיוחדות

נכתב ע"י chchch;501471:
האם בבתי דפוס לוקחים תוספת מחיר על הגרפיקה? אם כן, כמה?

ושינויים.. או משו בצרפתית או אנגלית.. אולי 50 ש"ח לשינויים קטנים
אצלנו בכל אופן..

• הוסף לסימניות
כתב אשורי זה כתב תנכי או כל פונט מרובע

נכתב ע"י chchch;501470:
בטעות נלחץ לי על הפעמון...
מה ז"א כתב אשורי?

רצוי משו עגול

• הוסף לסימניות
אם יודעם לשחק יפה כל פונט עגול יכול להתאים
את ההזמנה שלי עשיתי ב... קריולה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה