כללי עיצוב ועימוד ספר

• הוסף לסימניות
כ120 עמודים, סגנון של ספר בישול, צבעוני עם תמונות. כולל עימוד והגשה לדפוס.
מה המחיר המקובל לפרוייקט כזה?

• הוסף לסימניות
את מבקשת הצעת מחיר
או שאלה תיאורטית?

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה כרגע שאקח על עצמי את עלות העיצוב, אני רוצה לדעת בכמה מדובר בגדול

• הוסף לסימניות
לפחות 20 שקל לעמוד.
(בלי כל העבודה שמסביב)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
אני מחפשת סכום כולל בהשערה. 20 שקל לעמוד זה רק בסיס, יש כריכה, יש תיקונים, יש עיבוד תמונות אם יצטרכו וכו'

• הוסף לסימניות
על הכריכה לא פחות מ 400 שקל, תיקונים ועיבודים למיניהם לפי שעות ולפחות 100 שקל לשעה..

• הוסף לסימניות
10 אלף ש"ח.

• הוסף לסימניות
10 אלף טוב בשביל הפרוטוקול... יש הרבה גרפיקאיות מעולות שעושות בפחות ולא מפסידות מזה.

• הוסף לסימניות
יש גם שיעשו לך באלפיים ש"ח. ולכן?
האם זה ייראה כמו ספר מקצועי? האם מישהו יקנה את זה? מסופקני.
המחיר הוא 12 אלף. ואפשר להשיג טובים גם ב־10 אלף.

• הוסף לסימניות
יש לי להציע לך מישהי מצויינת!
פני באישי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1579086:
שלא יגידו שאין תחרות בשוק: אני מוכן ב-9,900
אני מוכן ב־15. בשביל האיזון.

• הוסף לסימניות
אני לא

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שלא אשלם 10, השאלה על מי, לא כל מי שגובה כזה סכום באמת שווה את זה, ויש כאלו שלוקחות פחות והעבודה שלהן בכמה רמות יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחת אחת 11;1579042:
10 אלף טוב בשביל הפרוטוקול... יש הרבה גרפיקאיות מעולות שעושות בפחות ולא מפסידות מזה.

גרפיקאית שלוקחת מחיר נמוך, במודע או בתת מודע, מרגישה מנוצלת ולכן לא תשקיע בעבודה כראוי, מה שבטוח שזה הפסד ללקוח.

• הוסף לסימניות
בהחלט אפשר לגבות על כזו עבודה 10 אלף.
אבל - לענ"ד, גרפיקאי שיגבה על העבודה הנוכחית 7-8 אלף ולא 10, לא הייתי קורא לזה "מחיר נמוך"..
לא כל ספר עימוד כדוגמת ספר בישולים, המכיל טקסטים בשילוב תמונות ואיורים וכדו', מצדיק מחיר של 10 אלף. ממש לא. במיוחד כשלא מדובר בספרון בן 30-40 עמו', אלא מדובר ב-120+.

עוד נקודה, כשלוקחים עבודה, לא מסתכלים רק על מקצועיות המעצב, אלא גם את הצורך של הספר להיות מעוצב ברמה כזו או אחרת...

• הוסף לסימניות
כוונתי היתה למחיר נמוך בהרבה (20 לעמוד וכדו').

• הוסף לסימניות
מה זה 20 לעמוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה