שאלה עיצוב חדר ילדים צר וארוך (ממ"ד) – מה דעתכם על התכנון?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני מתכננת לרהט חדר ילדים בגודל 2.70 מ' על 4.60 מ' – מדובר בממ"ד.
הרעיון הוא לעשות משהו כמו בתמונה המצורפת, ואשמח לשמוע אם זה נראה לכם תכנון מומלץ, ואם יש הערות או רעיונות נוספים.
בנוסף, אם למישהו יש המלצה על נגר שיכול לבצע דבר כזה, אשמח לשמוע – וגם להבין פחות או יותר מה העלות המשוערת של פרויקט כזה.
תודה רבה מראש! 😊
שרטוט (1).png

1 (1).jpg
ממד.png

• הוסף לסימניות
נראה ממש חמוד ומקורי.
אהבתי את המקוריות .
סתם מענין למה בחרת עיצוב כזה ?
נראה לי יהיה יותר נח שהארונות העליונים יפתחו לכיוון המיטה העליונה. כי אחרת הגישה פחות נוכה. מצד שני רק אם עולים על המיטה העליונה יהיה אפשר לפתוח

• הוסף לסימניות
רעיון יפה, אבל פחות מנצל את החדר.
שימי לב שבמצב כזה אין הרבה אחסון.
העליתי כבר די מזמן חדר שתכננתי במבנה ממש דומה-ממ"ד גם הוא.
מוזמנת להציץ : איך הופכים חדר XS ל-XXXXXXXXXL

• הוסף לסימניות
תפרטי כמה מיטות את צריכה בחדר
מעדיפה מיטה נפתחת/קומותיים/רכבת או לא משנה
יש עריסה?
שולחן כתיבה-כמה מקומות

• הוסף לסימניות
@MoriyaK @raizy gantz
אני רוצה את החדר ל4 ילדים קטנים
שהקטן ישן במיטת תינוק ושיגדל במיטה נפתחת
אניי אוהבת שיש שתי מיטות פתוחות, ככה החדר יותר מסודר לכן אני מעדיפה מיטת רכבת (מיטת קומתיים נראה לי פחות נח לישון במיטה התחתונה)
תודה רבה לכל העונים

• הוסף לסימניות
@MoriyaK @raizy gantz
אני רוצה את החדר ל4 ילדים קטנים
שהקטן ישן במיטת תינוק ושיגדל במיטה נפתחת
אניי אוהבת שיש שתי מיטות פתוחות, ככה החדר יותר מסודר לכן אני מעדיפה מיטת רכבת (מיטת קומתיים נראה לי פחות נח לישון במיטה התחתונה)
תודה רבה לכל העונים
בגדול נראה שהכי מתאים למקם את המיטה בקיר 4.6 מול הדלת עם שילוב של אחסון או מגירות
בקיר המקביל ארון
כמובן שאם זה בנגרות את יכולה גם לשלב שולחן כתיבה ליד המיטה, יש המון אופציות
תבדקי שמסתדר עם המידות שלך
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה