- הוסף לסימניות
כמה מרחיקים? וכמה העובי של ראש המיטה?לנו יש כזה דבר והרחקנו את הראש מיטה מהקיר ועשינו וילון לאורך כל הקיר
מי יודעת?
כמה מרחיקים? וכמה העובי של ראש המיטה?לנו יש כזה דבר והרחקנו את הראש מיטה מהקיר ועשינו וילון לאורך כל הקיר
זה הכי פחות שאפשרי או שאפשר פחות?אנחנו בסוף הרחקנו את המיטה מהחלון 12-13 סנט'
BK0534111945 שטרודל גימיילאשמח מאוד לקבל תמונות להשראה בענין,
יעזור לי ממש!!!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
התמונה כאן צולמה בבית או שזה מאלי אקספרס?נראה לי שזה הפתרון האידאלי
כך לא יבלוט מיקום החלון
תרשי לי להציע לך וילון מתאים [לדעתי]?
וילון שאני מאוד אוהבת
גם יסתיר את החלון וגם מתאים לאורך כל הקיר
![]()
87.99₪ 43% OFF|יפני רומנטית Blackout וילון לסלון בנות שינה Blackout וילונות עבור חלון וילונות מסיבת טול וילונות פנלים|וילונות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
ק.ש.
יש פתרון גם לראש מיטה שמחובר לקיר?
מאליאקספרס. ידוע לי על כמה מכאן שרכשו את הווילון הזה, חבל שלא חוזרים לעדכן איך נראה....התמונה כאן צולמה בבית או שזה מאלי אקספרס?
יש סיכוי לקבל תמונה אני אשמחלנו יש חלון לאורך כל הקיר,
הרחקנו את המיטה מהקיר ושמנו וילון לאורך כל הקיר
עשינו ראש מיטה מנימליסטי ווילון מאוד דומיננטי (מקטיפה כחולה)
יצא ממש מיוחד
אני יכולה לשלוח תמונה באישי אם אתם צריכים
את רוצה דווקא וילון עד לרצפה?האורך שלנו הוא 272 כך שלא נראה לי שאוכל לוותר על חלקו בשביל להזיז את המיטה לוילון
יש עוד רעיונות?
כמו מה?את רוצה דווקא וילון עד לרצפה?
יש וילונות גלילה יפים
יש המוןכמו מה?
נשמע פשוט אבל אולי תראי תמונות של רעיונות שאני לא מכירה
ראש המיטה לא נשען על הקיר?לנו יש חלון לאורך כל הקיר,
הרחקנו את המיטה מהקיר ושמנו וילון לאורך כל הקיר
עשינו ראש מיטה מנימליסטי ווילון מאוד דומיננטי (מקטיפה כחולה)
יצא ממש מיוחד
אני יכולה לשלוח תמונה באישי אם אתם צריכים
אנחנו עשינו 2 מסילות אחת לוילון האטום ומעל לוילון השקוףאשמח לעזרת המומחיות בעיצוב.
יש לנו 2 ראשי מיטה, חשבתי שוילון אחד ידגיש את החסר של ראש מיטה שלם אז הלכתי על האופציה של 2 צבעים, וילון חצי שקוף על אזור החלון ווילון כהה יותר לצדדים. בסגנון הזה:
חשבנו שהכהה כן יגיע לקצה הקיר, השאלה אם לעשות אותו שיתחיל אחרי הבהיר או שיכסה את כל הקיר כולל החלון ?
צפה בקובץ המצורף 2084409
השקוף מעל האטום או מתחת?אנחנו עשינו 2 מסילות אחת לוילון האטום ומעל לוילון השקוף
ואז אפשר לשחק כל פעם מה שאת רוצה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים